goede zorg, net als altijd. Erg klantvriendelijk
Een hele goede ervaring alles wordt duidelijk verteld en keurig afgewerkt ik ben dik tevreden.
positief
Zeer goed geholpen Ervaren tandarts zeer vriendelijk en behulpzaam
Erg bang voor de tandarts en de afspraak die gaat volgen. (Verstandskiezen trekken) Bij de tandarts ipv onder narcose wat mij ooit was beloofd.
Mijn probleem was snel opgelost
1e keer bij hun geweest, kan niet veel zeggen.
Vriendelijk personee
Deskundige artsen die hun vak echt kennen. Ben zeer tevreden zeker om diegene die tandsteen heeft verwijderd op 10 maart. Nam alle tijd werkte secuur en was erg vriendelijk nog nooit zo perfect gedaan komplimenten voor hun beide
Ik ben goed geholpen en pijn vrij
Ik ben patient van dr. Lindhout sinds jaren en ik ben erg tevreden
Ik ben erg angstig maar doordat ze uitleggen wat ze gaan doen en er de tijd voor nemen gaat het goed.
Ik heb bezoek aan mondhygiënist als prettig ervaren.
Zeer aardig en goed behulpzaam
Ik ben zo gelukkig!! Mijn kies is weer hersteld en ik sta steeds weer versteld van de moderne techniek. Tandarts Lindhout is zeer vriendelijk en haar assistente ook. De uitleg van de behandeling is duidelijk en goed. Ik wil daarvoor ook mijn dank uiten, Dank jullie wel. Vriendelijke groet, Hettie
Niet anders verwacht Was in de Hoflaan ook goed
Voor de eerste keer werd ik behandeld. Zo goed opgevangen, Vanwege mijn grote angst was ik heel gespannen. Daar hield de tandarts rekening mee en nam ruim de tijd. Vond ik heel erg fijn. Want na 42 jaar (!) patiënte te zijn geweest bij mijn vorige tandarts was het een hele overstap om in een andere stoel te gaan zitten! Alle lof! Vr. Groetjes. Marij Hulsenboom.
Wat ik mag verwachten van een tandarts praktijk
Zoals altijd, weer tevreden.
Vertraging door miscommunicatie
Het nieuwe team geeft zorg zoals je wenst
Miijn eerste bezoek aan de nieuwe praktijk. Het was niet druk. Misschien ligt dit wel aan het tijdstip, 13.00 uur. De wachtruimte ziet er goed uit.
Ik ben vakkundig en snel behandeld door een zeer klantvriendelijke tandarts.
Heel erg lieve en aardige vrouw.
Zeer vriendelijke en gastvrije praktijk Uitstekend goed geholpen door Sevda Dank je wel
Giekerkstraat 69
5043 MX Tilburg
Bij Tandartspraktijk Giekerkstraat komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in de Giekerkstraat vlakbij het winkelcentrum de Heyhoef. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandel kamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandartspraktijk Giekerkstraat ook terecht voor parodontologie en implantologie. Patiënten uit de omgeving kunnen op doorverwijzing van hun tandarts hier terecht voor parodontologie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden