Vriendelijk en kundig personeel
Goede behandeling en duidelijke uitleg inzake te volgen procedure
vriendelijk en goed behandeld
10 december 2019 was ik in de praktijk om een MRA aan te laten meten. Deze zou binnen 4 weken gereed zijn. Op 20 december heb ik daar een vraag over gemaild waar ik geen antwoord op heb gekregen Op 24 januari schrijf ik een mail omdat de MRA nog steeds niet is geleverd. Ik krijg hierop 27 januari pas antwoord op; de MRA is nog niet gemaakt en de reden daarvoor is voor mij ronduit onacceptabel - 'we hadden geen verwijsbrief'. Hier had men mij op 11 december over kunnen bellen want aan wie anders heeft de specialist die meegegeven? Als ik daar onomwonden mijn ongenoegen over uit EN een kopie verwijsbrief mee stuur krijg ik geen antwoord... Wel krijg ik later op de dag per mail het verzoek om de verwijsbrief op te sturen zodra ik die ontvang van het SFG!!! Ik beantwoord die mail met de vraag om de voorgaande mail te lezen. Hierop krijg ik geen reactie (met excuses bijv.?) Op 29 januari stuur ik een mail met de vraag om de ontvangst van de verwijzing te bevestigen. Ik krijg hierop geen antwoord... Ik kan me niet herinneren dat ik een leverancier zo met mij als klant is omgegaan en ik ben hier ook meer dan ontstemd over.
Over het algemeen tevreden. Wel ontstemd over het feit dat overlijden van mijn tandarts onlangs geen melding is uitgegaan. Hoorde dit nou via via. Vind het niet meer dan normaal als de patiënten van de betreffende tandarts hierover persoonlijk waren geinformeerd.
Wordt goed geholpen, vriendelijke mensen
Altijd op tijd en goed geholpen weer.
Snel geholpen
prettige en vriendelijke benadering. Ook de behandelingen zelf prima
Ik ben tevreden met het werk
Ik was altijd heel tevreden, echter krijg ik nu steeds een vreemde tandarts en de laatste kraakt het werk van zijn voorgangers af. Dit is echt een kwalijke zaak. Op dit moment zou ik de Samenwerkende tandartsen Schiedam bij niemand aanbevelen!!
Vriendelijk. Op tijd. Goede uitleg.
prima geholpen, goede voorlichting en adviezen, korte wachttijd
prettig en deskundig
Netjes en duidelijk
Ik vind dat ze moeten over legg9 over de foto s die ze maken enz want krijg gelijk een hoge rekening thuis
Waardeloos manieren van om gaan met mensen omgaan is normaalste zaak voor hun. Misleiden en erogant doen hoort er ook bij
prima afspraken en een pijnloze en prettige behandeling
goed bezig ik ben tevreden
gewoon goed
Top behandeld
Goed advies, uitstekende service, complete pratijk.
Karel Doormanweg 9
3115 JD Schiedam
Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.