Wordt goed en snel geholpen
Altijd vriendelijk Goede adviezen Fijn voor kinderen
goed en vriendelijk geholpen
Recent verloor ik een grote vulling "in het zicht". Gebeld en ik hoorde dat mijn vaste tandarts (prima tandarts overigens) afwezig was. Binnen een week kon ik bij een collega terecht die mij tijdens het consult gelijk behandelde voor het plaatsen van een nieuwe vulling. De behandeling was snel maar zeker geen haastwerk en het resultaat mooi. Kortom geen extra heen en weer reis en tevredenheid alom. Een aanrader deze praktijk.
de afgelopen twee afspraken heb ik 20-25 minuten op een behandeling zitten wachten. voor mij onacceptabel. omdat ik met een nwe brug bezig bent verzoek ik u om de foto's van mijn gebit toe te zenden.
correcte behandeling
Prettig contact zorgvuldige behandeling Fijne mensen en goede sfeer in praktijk
Deskundig, vriendelijk en afspraak redelijk op tijd!
Prima tandartspraktijk ! Vakkundig, iedereen erg vriendelijk en zéér hygiënisch.
Op tijd geholpen.
service gericht, aquraat
Geen slechte ervaringen. Leuk is het nooit.
De tandartsen en/of preventieassistent zijn prettig in de omgaan, stellen je op je gemak. Wel jammer betreft de wisselingen tussen tandartsen.
Vakkundige behandeling, wel goedafspraken welke gemaakt worden checken of dit overeenkomt met de behandeling
Goed. mooi verlopende ingreep. De microscoop zou eens moeten worden schoongemaakt - vuile optiek. Dat werd beaamd
erg prettig behandeld goed te Vreden.
Snel, goed en vriendelijk geholpen
Ik ben altijd prima behandeld
Dit is mijn derde bezoek aan de kliniek. Vriendelijk en behulpzaam. De geplande behandeling, het plaatsen van twee implantaten moet nog gebeuren. De voorbereiding is begonnen en die verliep in goede communicatie.
goed stelt je op je gemak
Uitstekende behandelingen, wel vaak extra rekeningen maar dat zal terecht zijn
Snel en correct geholpen
Ik heb het gevoel eindelijk bij een tandarts terecht te zijn gekomen die naast kennis van zaken ook nog mijn problemen serieus neemt.
Je word hier goed en vriendelijk geholpen. Nemen ook de tijd voor mensen met tandarts angst.
Karel Doormanweg 9
3115 JD Schiedam
Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.