Kundige tandartsen, maar ik krijg elk half jaar een andere tandarts. Een vaste zou zeer wenselijk zijn.
Heel vriendelijk en goed
Vriendelijk, geduldig ook met kinderen. Legt uit.
Goed georganisarieerd, met inachtneming van de corona regels. Een tandarts die goed doorvraagd en laat blijken een vakvrouw te zijn.
Bernice is een hele goede en aardige tandarts!
Moest wat lang wachten in de corona hal. De telefoniste heeft mij nog snel verwelkomt. De zorgverlener was stip op tijd, vriendelijk in haar benadering. Gaf goed uitleg hoe wat er ging gebeuren en waarom.
Moet beter worden.
Behandeling is tot nu toe succesvol verlopen.
Zeer prettige behandeling . Bij t verzetten van een afspraak ging telefonisch iets niet goed waardoor ik voor niets kwam maar dat kan gebeuren . De zenuwbehandeling is extreem vakkundig gedaan . Niks gevoeld. Niet tijdens niet na. Ga zo door!
Zeer kundige en vertrouwenwekkend en vriendelijke behandeling.
Zeer gezellige sfeer en zeer goede professionals.
Vriendelijke mensen en en fijne tandarts
zie boven
Snel en goed geholpen
Was een korte controle van een implantaat einde middag, en weekje van te voren afgesproken. Werd uiteraard eerst verzocht tot het spoelen vd mond ter plaatse, ik heb nog geen 2 minuten hoeven wachten, er werd duidelijk naar de redenen van mijn controle gevraagd en aan de hand daarvan voor alle zekerheid en foto gemaakt en een fysieke controle uitgevoerd. Snel en vakkundig.
Ik ben 20 jaar patiënt. We worden zeer gewaardeerd als patiënt. Veel mogelijk qua behandelingen onder één dak. Van implantaten tot esthetische tandheelkunde.
Ik voelde mij niet geholpen maar had eerder het gevoel dat ze mij zo snel mogelijk weg wilde. Ik kreeg na het weghalen van mijn tand geen enkel informatie mee over verzorging.
De behandelingen zijn prima, wel jammer dat er regelmatig afgezegd/verplaatst wordt
Vriendelijk personeel
Prima uitleg tijdens de behandeling. En zeer deskundig geholpen.
Op je gemak gesteld
Ik ben erg bang bij deze tandarts een stuk minder hij is rustig steld je op je gemak.
Hele fijne tandarts, zij is persoonlijk en kundig. Het is ook prettig om telkens bij dezelfde tandarts en assistente te komen.
Zie commentaar boven
Ok
Karel Doormanweg 9
3115 JD Schiedam
Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.