Heel prettige ervaring bij een implantaatbehandelijk
Met vriendelijke tandarts
Positief
De indruk was dat het er verzorg uit zag
Goed schoon veilig behandeling
Het liep wel uit langer dan 10 min ik had mijn baby bij me dat was minder fijn wachten met een baby voor de rest was het geen probleem.
Positief
zijn netjes
Al heb ik inmiddels 5 verschillende tandartsen gehad van de zelfde praktijk. Ben ik heel erg tevreden. De wissels van de artsen had te maken met anderen banen binnen de praktijk of geheel anderen baan. Maar des ondanks zijn het allemaal fijne mensen. Ze zeggen precies wat ze gaan doen in je mond. En als het even niet gaat door de pijn of iets je steekt je hand op en ze stoppen even met de behandeling. Ik lijd zelf aan een spierspasmes en zelfs daar word rekening mee gehouden. Als ze zien dat ik iets te veel last heb van de spasmes dan stoppen ze gelijk en vragen gelijk of het nog goed gaat met mij en of ze moeten stoppen of door gaan. Want het is best lastig als je elke spier aanspand in je lijf en ze bezig zijn in je mond. Want je wilt natuurlijk geen boor in je gehemelte krijgen. Hahahaha Tot op hede konden alle behandelingen die ik gehad heb gewoon voort gezet worden. Ook met mijn spasmes kan er gewoon gewerkt worden. Fijne artsen en ik wil nergens anders meer heen
Werd keurig op tijd geholpen. Tandarts erg vriendelijk en ging voortvarend te werk.
Een goed geolied praktijk.
de eerste ochtenden weinig last. Over de reiniging heb ik wel wat vragen
Zag erg op tegen de behandeling van mijn wortelkanaalbehandeling. Al met al viel het reuze mee. Mijn indruk was dat het een heel professionele behandeling was.
Gewoon normaal controle tandarts
Ik word altijd goed geholpen, er wordt goed meegedacht en niet zomaar iets gedaan.
Luisteren goed naar de patiënt en tonen interesse, heel erg vriendelijk. Ga altijd met een goed gevoel weer naar huis
Ik ben zeer te vrede was heel blij met mosk
Prettige omgeving, vriendelijke mensen
Fijn, vriendelijk en professioneel.
Zeer tevreden mee. Lieve tandarts!
Eerst kennismaking was goed. Vriendelijk en snel geholpen vanaf de receptie tot aan de behandelkamer. Bitje is aangemaakt en nu wachten tot deze over enkele weken binnen is. Kennisoverdracht was goed en volledig dus nu duimen dat ik er baat bij heb.
Altijd fijne tandartsen aanwezig. Jammer dat ik deze keer op een andere dag terug moest komen voor de preventie medewerker. Volgende afspraken zijn na elkaar. Wist niet dat dat zo werkte.
Mondhygieniste geeft goede uitleg ,is vriendelijk en vaardig
Karel Doormanweg 9
3115 JD Schiedam
Bij Samenwerkende Tandartsen Schiedam komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Karel Doormanweg. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, endodontie, MRA, Grindcare, orthodontie, gnathologie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met tand technisch laboratorium Sips dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.