Vlotte behandeling, en goede uitleg.
Korrekt.
ik ben goed en vriendelijk behandelt
Je wordt goed en efficiënt geholpen. Daarnaast vind ik het fijn wanneer men tandsteen verwijderd en polijst.
We worden altijd netjes behandeld,zowel aan de telefoon als in de praktijk
Ik werd zeer snel en vakkundig geholpen. Betere voorlichting over het vervolgtraject is gewenst, Coronamaatregelen als veel, maar vooral als professioneel ervaren. Toelichting op volgende vraag: Aanbevelen doe ik niemand, omdat deze keuzes persoonlijk en afhankelijk zijn van de op dat moment voorliggende situaties zijn.
goed tevreden
goede behandeling , door deskundige medewerkers
alles werkt nog zoals van ouds ondanks de corona.wat aan gescherpte regels .perfect.
Mijn spoedje werd meteen opgepakt en ik kon dezelfde ochtend dat ik gebeld had nog komen.
Goed, rustig.
Over de Corona procedure is goed nngedacht personeel is altijd vriendelijk en klant gericht
positief alleen werd ik behandeld door een andere tandarts dan bij de eerste behandeling en dat wist ik niet graag dezelfde persoon voor het vertrouwen zeker als je een bepaalde angst hebt voor de tandarts trauma, van vroegere tandarts
We hadden een andere assistente dan normaal maar deze begon al te mopperen bij binnenkomst. De tandarts was even vriendelijk en vakkundig als altijd, maar die assistente had duidelijk haar dag niet, niet echt professioneel.
Het terug moeten komen na een controle en/of behandeling is voor mij niet wenselijk.
Keurig volgens rivm richtlijnen
Nvt
Goed hygiëne vooraf....
Ik zou een score van 5 sterren hebben willen geven, ware het niet, dat na twee weken het opgeplaatste deel van de kies zonder enige reden losliet en ik dus opnieuw een afspraak moet maken. Jammer!
Heel schoon en hygienisch ivm Corona.
Ik ben heel goed voorgelicht over de behandeling en de mogelijke alternatieven. En er was de flexibiliteit om een onverwachte extra behandeling er gelijk in een en hetzelfde consult tussendoor te doen.
Goed, en goede voorzorgsmaatregelen 'm. b.t het Coronavirus.
Fijne tandartspraktijk
Ik werd ontvangen door een medewerker die mij alles goed uitlegde, Ze gaf mij een drankje om mijn mond te ontsmetten, een korte vragen lijst om in te vullen met vragen over eventuele symptomen. Toen werd ook nog mijn temperatuur opgenomen, die was normaal en pas daarna mocht ik mee met Annelies, die mijn gebit weer lekker tandsteen- en aanslagvrij en schoon heeft gemaakt. Ik voelde me veilig en was blij dat alles zo perfect was geregeld.
Ik ben niet anders gewend.
St Jozeflaan 1 a101
4941 GP Raamsdonkveer
Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer - Dongemond komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.