Wordt gerustgesteld en er wordt uitgebreid medegedeeld wat de status is en wat ze gaan doen. Verder onderlinge prietpraat over alledaagse dingen........leuk en prettig.
Ondanks de corona tijd met de nodige aanpassingen ben ik prima geholpen in de praktijk.
Heb de laatste keer niet zo'n prettige mondhygeniste gehad. Heb altijd Annelies gehad, maar die is er niet meer. Nu is die nieuwe veel langer bezig geweest, en moet ik vaker terug komen. Wordt gelijk weer met meer koste opgezadeld. Ze was heel hardhandig wat minder was. Ik vond dit niet fijn. Ik wil de volgende keer even afwachten, anders ga ik naar iets anders opzoek. Jammer dat zo'n persoon de boel kan verpesten. Maar ik was niet de enige, ik heb dit al van meer mensen gehoord. Toch iets om over na te denken voor jullie.
Alles was en goed geregeld en de service was ook goed. De behandeling was ook goed.
Mijn bezoek was snel en dat was fijn omdat ik had verder geen problemen. Maar ik begreep niet hoe kan dat in mijn eigen land een tandarts kan je tanden poetsen en bij jullie moet je 2 afspraken maken om de tanden te poetsen. Dat kost tijd en geld en voor mijn mening dat is niet hoe een dokter helpt de mens.
Toch knap dat je om 8:10 al 10 minuten uit loopt. Tandarts is slecht te volgen door slechte Nederlandse uitspraak. Lijkt me fijn om mijn dienstverlener te kunnen verstaan.
Vraagt goed door, uitgebreide controle neemt tijd voor de patiënt. Bij Celda altijd in goede handen. Heel het gezin tevreden over haar expertise.
Zowel de behandeling, ontvangst en tijdigheid is goed. Alleen de wachtkamer vind ik onvoldoende en ook de geluidsoverlast als er verkeer langs komt. Voordeur gaat te pas en onpas automatisch open.
nee
Ben erg bang om naar de tandarts te gaan, wordt echt gerustgesteld en nemen alle tijd voor mij.
Ben heel tevreden
Toen ik binnenkwam, zag ik gelijk dat de maatregelen i.v.m. COVID-19 goed gehandhaafd werden wat mij een prettig gevoel gaf. Ondanks het feit dat ik wat langer moest wachten voordat ik aan de beurt was, verliep de afspraak snel en waren zowel de tandarts als de assistente duidelijk en vriendelijk.
Al jaren goede ervaring met de mondhygiënist
Loopt soms wel eens uit waardoor de wachttijd oploopt.
Prima ervaring, zoals het hoort.
ze levert goed werk niks op aan te merken
In het weekend van 21 en 22 november is er bij mij een kies/vulling afgebroken. Op maandagmiddag 23 november is de kies, in de praktijk in Raamsdonksveer, gerepareerd. Dinsdag 24 november voelde ik dat de reparatie weer gescheurd was. Op 25 november heb ik contact opgenomen met een andere tandarts. Deze bevestigde mijn mening dat de reparatie veel beter en netter had gekund. 30 jaar zijn wij naar volle tevredenheid patiënt/klant geweest bij tandarts Corné de Bruin in Raamsdonksveer. Sinds hij zich niet meer met de praktijk bemoeid, vinden wij dat het steeds slechter gaat met de behandelingen. Wij gaan ons beraden om over te stappen naar een andere praktijk.
Duidelijke uitleg en goed behandeld
Overleg wat er moet gebeuren.
Liep goed
Goed geholpen
Mijn tandarts geeft mij altijd persoonlijke aandacht, je bent geen nummer en ze luistert naar mij. Dat geeft een prettig gevoel.
Snel geholpen, als je een gezond gebit hebt sta je binnen 5 min netjes buiten.
Goede zorg en voldoende overleg vooraf aan behandeling. Geen onnodige zaken.
St Jozeflaan 1 a101
4941 GP Raamsdonkveer
Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer - Dongemond komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.