Behandeling en toelichting zeer goed Moest wat lang op mijn beurt wachten
Ervaring was goed. Ontvangst is goed en behandeling van Mondhygieniste Shannon zeer zeker. Coronaregels worden uitstekend opgevolgd en voelt heel prettig
Ik heb geen slechte ervaring met jullie Alleen heb ik niet altijd de zelfde tandarts of hij zit al ver vol gepland Nu weer een andere mondhygiënst maar daar kunnen jullie ook niets aan doen als mensen met ontslag gaan
Er is bij de intake naar mijn mening meer tijd besteed aan het opstellen van een offerte dan mij te verduidelijken wat en hoe e.e.a. wel/niet noodzakelijk is.
X
Ik heb een hekel aan naar de tandarts gaan, vanwege het gezeur dat ik beter moet poetsen en stoken.
Min gebit is nog nooit zo goed schoongemaakt
Ik ben tweemaal geweest. 1e keer op vrijdag de controle en de daarop volgende maandag de behandeling voor het vullen van 3 kleine gaatjes. De ontvangst op maandag was m.i. een beetje overdreven: de 1e spoeling van de mond was te kort, dus overdoen en wachten op het vlagsignaal. De behandeling was uitstekend, ik heb ruim een half uur met mijn mond open op de stoel gelegen, maar geen koffie gekregen. De gezonde lach was in mindere mate aanwezig maar toch een prima behandeling door leuke en voor mij bekende mensen.
Naar de tandarts gaan blijft een dingetje. Maar de zorg, bejegening maakt het voor mij te doen. Wij worden behandeld door Dr Selda.
Ik vond het goed geregeld met afstand en maatregelen.
Keurig netjes gedaan , heeft de tijd genomen en vragen netjes beantwoord. Zeer tevreden.
Goed en verder geen zin meer in deze glauwekul
Prettig.
mijn eerste ervaring deze maand met mijn nieuwe tandarts Ordeman was heel goed, rustig en geduldig kwam hij over, voelde me gelijk op mijn gemak, maar de assistente die tandsteen moest verwijderen vond ik niet kundig en ruw, het resulteerde in een wondje in de mond net onder de onderlip waar ze in schoot met het apparaatje waar tandsteen mee werd verwijderd...Voor mij geen assistente Cindy meer. Ik heb naderhand even gebeld en dit doorgegeven.
Geen prettige behandeling
De eerste behandeling voor de kroon ging prima,de voorlichting ook
Netjes aardig personeel
Ben erg bang. Maar bij mijn eigen tandarts trek ik het net. Vaak praat ze mij er goed doorheen. Is er in de praktijk een angst tandarts?
Prima behandeling, kundige mensen
De praktijk is gewoon goed en prima op orde. Enig verbeter punt: de wachttijd liep nogal uit nl. 15 minuten (!) na het afspraak tijdstip, ook al was het vroeg in de morgen. Mocht zoiets ontstaan dan de wachtende tijdig informeren.
Er was aandacht, uitleg, betrokkenheid ,deskundigheid, kortom alles wat er moest zijn. Ik was jaren patiént van Corne de Bruyn ook tot volle tevredenheid, maar deze heeft zijn praktijk over gedaan.
Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg voor vervolgafspraak.
St Jozeflaan 1 a101
4941 GP Raamsdonkveer
Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer - Dongemond komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.