We hadden samen een afspraak, maar de behandeling van mijn partner liep nogal uit. dat is in Corona-tijd niet zo prettig wachten.
ik kan een afspraak met tandarts Lily. op mj afspraak was er ineens een andere tandarts. lily kon er niet zijn was de simpele mededeling. voor mij is EEN tandarts van belang. ik zou dan ook graag de volgende keer zien dat haar afwezigheid met mij besproken wordt voorafgaand an de afspraak dan kan IK kiezen om de afspraak door te laten gaan of te verzetten. Dat was dus geen fijne ervaring voor mij
De behandeling werd na overleg aangepast en was minder pijnlijk en toch efficiënt.
Veel kennis van zaken en ze nemen rustig de tijd voor je.
Kundige mondhygiëniste, weet waar ze over praat en wat ze doet. Geeft goede informatie mee.
vriendelijk, vakkundig
Je wordt overal vriendelijk te woord gestaan en er wordt een goede uitleg gegeven over de behandelstappen.
vriendelijk personeel, zowel aan de balie als in de behandelkamers. ben iemand die niet graag naar de tandarts gaat maar je wordt altijd op je gemak gesteld. tevreden over deze praktijk
Mijn ervaring is goed vragen hoe het met je gaat of er klachten zijn en wat er gaat gebeuren en wat de achtergrond er van is en wat er evt de volgende keer gaat doen .En waar je vervolgens beter of anders kan doen voor je gebit.
Was een nieuwe mondhygiëniste altijd even aftasten. Ben bij Shannon geweest weet geen achternaam. Wel lang moeten wachten tussen datum van afspraak maken en behandeling
Vlot geholpen, goede uitleg bij vragen, fijne tandarts en praktijk. Gelukkig alleen maar controle, geen extra behandeling.
Wel voldoende geholpen maar zeer karig in de verstrekte informatie.
De ingreep was niet leuk (sinus lift en twee implantaten), maar door de vakkundige, professionele en geruststellende manier van werken is het zeker niet tegen gevallen
Ik ben heel goed geholpen, men heeft mij gerust gesteld tijdens de behandeling. Er werd regelmatig gevraagd of het goed ging en uitleg gegeven wat men ging doen.
Er wordt goed geluisterd naar de vragen en goede antwoorden en de behandeling ook heel tevreden over.
prima behandeld maar een sfspraak maken(wat moeilijk is met mijn werk) gaat altijd moeikijk
S 'avonds gebeld voor kies pijn, en had een afspraak volgende ochtend vroeg super!
Zoals altijd weer goed geholpen
Zelfs de receptioniste was vriendelijk en niet zo drammerig met temperatuur meten en handjes in de alcohol doen... Tandartsen en assistent waren weer perfect! Geduldig, duidelijk en lief voor kinderen!!
Goed behandeld door een vriendelijke mondhygiëniste.
Alles goed geregeld, fijne tandartsen.
Ik ben heel tevreden over de tandartspraktijk. Komt over als een professionele club. Het komt wel allemaal wat afstandelijk/zakelijk over. Veel gebeurt 'achter de schermen'. De wachtkamer straalt niet veel uit (ongezellig), komt wellicht ook door de Corona-situatie. Ook de receptionistes stralen niet echt gastvrijheid uit, ook al doen ze hun werk prima, snel en efficiënt.
Dinsdag geweest voor behandeling , heel veel na pijn gehad , heel dik gezicht 2 nachten niet geslapen begint nu minder te worden. Ze hadden dat wel even mogen melden dat je na pijn kan krijgen gezicht is nu nog dik , goede pijnstilling zou wel prettig zijn
prettige ontvangst, vertrouwde goede behandeling
...
St Jozeflaan 1 a101
4941 GP Raamsdonkveer
Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer - Dongemond komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.