Tandarts houd rekening met mij en mijn wensen,
Bij Samenwerkende Tandartsen Dongemond word je netjes, beleefd en professioneel behandeld.
Werd nog voor mijn tijd geholpen en werd netjes be handeld, zeer tevreden
Fijne en prettige medewerkers. Geen lange wachttijden. Tandarts en mondhygiënisten doen goed hun werk, ze doen mij nooit pijn en als het wel zo is kan je dit aangeven en dan gaan ze meteen op zoek naar een oplossing.
Kon de zelfde dag langs komen
Het team voelt de kinderen aan, en gaat hier op een speelse manier mee om, waardoor de kinderen met een goed gevoel naar de tandarts gaan.
Goede ervaringen, al 28 jaar bij dezelefde tandarts praktijk.
Wachttijd kan wat korter
Vlot geholpen, pijnloos en goede communicatie ten tijde van de behandeling. Assistente eveneens.
Ik had een afspraak om 19:00 bij de tandarts. Ik was zelf netjes om 18:55 aanwezig. Er zat verder niemand achter de receptie en ik heb vervolgens 20 minuten zitten wachten totdat ik aan de beurt was terwijl er verder niemand anders op dat moment werd geholpen. Ik vind dit persoonlijk schandalig want andersom had ik een rekening gekregen als ik te laat zou zijn. Vervolgens na mijn afspraak kon ik geen nieuwe afspraak maken omdat er weer niemand aan de receptie zat… Eerste 2x was ik erg tevreden maar deze keer viel echt heel erg tegen.
Ik vind het altijd belangrijk dat mijn dochter zonder angst naar de tandarts gaat. Het is dus fijn dat onze tandarts erg geduldig is en de tijd neemt. Ook kreeg ze een spiegeltje zodat ze in mijn mond mee kon kijken. Dit vond zij super leuk en ik stond er echt van te kijken dat ze het bezoek zonder huilen heeft volbracht.
Goede begeleiding en tandzorg.
Vriendelijke tandarts en assistentes.
Degene die ik nu heb aan tandarts is heel vriendelijk en de assistentes proberen je op het gemak te stellen en dat is heel fijn.
Ik ben heel goed geholpen. Lief personeel en heel vakkundig
Altijd een eerlijk advies en goede behandeling. Verbeterpunt: tijd. Er is altijd uitloop, dit kan beter. Ook wordt de uit looptijd niet gemeld door de assistentes aan de balie. (25 minuten)
Prima en deskundig.
Tandarts die uitstekend te werk gaat, en alles duidelijk uitlegt!
Gewoon heel goed twee rustige meiden die heel goed hun werk deden kan voor de rest niet oordelen weet niet hoe die hun werk doen
Een afgebroken vulling hersteld en de normale controle. Vlak voor de controle brak de vulling af en de afspraak is met een kwartier verlengd om alles in een keer in orde te maken.
Ik kan me geen fijnere praktijk wensen , ben zo blij dat ik de overstap heb gemaakt enkele jaren terug van De Tandarts naar deze praktijk , supergoed gevoel
Vriendelijke tandarts, wordt altijd goed geluisterd en klachten prima verholpen.
Ik word altijd gecontroleerd door Sabine. Hier ben ik uiterst -content over. Indien nodig haalt zij de tandarts erbij. Ik ben zeer tevreden over deze werkwijze. Daarnaast ben ik blij dat ik steeds dezelfde behandelaars krijg.
stipt op tijd en gedaan waar ik voor kom
nvt
St Jozeflaan 1 a101
4941 GP Raamsdonkveer
Bij Samenwerkende Tandartsen Raamsdonksveer - Dongemond komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, tegenover de R.K. kerk. De tandartspraktijk beschikt over 7 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.