Lastig om op korte termijn een afspraak te maken. Zeker bij je ‘eigen’ tandarts. In de afgelopen twee jaar 4 vier verschillende tandartsen aan de stoel gehad. Hoge kosten. Weinig ruimte voor directe oplossing. Vaak nieuwe afspraak nodig. Al een keer uit moeten wijken naar en externe praktijk. Zeer onpersoonlijk. Tandarts zie je maar even.
zeer goed georganiseert , 1 belletje en het wordt geregeld . super
Omdat het ‘n hele fijne en kundige praktijk is
Wordt altijd goed geholpen
zeer tevreden
Altijd correct en vriendelijk behandeld
ik ben extreem bang vd tandarts dit komt voort uit ptss.samenwerkende tandartsen houd hier zeker goed reking mee.EN zoeken desnoods mee aan een passend behandelplan.
Bezoek aan de preventie assistente: vlot en correct geholpen. Goed advies.
Wordt goed geholpen
Vriendelijk personeel. Schone frisse praktijk.
normaliter ben ik heel tevreden maar mijn afspraak 8.10 uur liep ver uit. waarschijnlijk omdat de tandarts te laat was, ik zag haar namelijk later binnen komen, maar ik zou het fijn hebben gevonden dat even was medegedeeld dat het later zou worden. een excuus was wellicht ook op zijn plaats geweest.
ik was heel kort binnen toen ik al geroepen werd ik werd heel goed geholpen door hem en leerling tandarts,
Zeer tevreden over Liesbeth, houdt rekening met de patiënt, verteld duidelijk wat ze doet. Ben over de praktijk zelf ook tevreden, vriendelijk, makkelijk met afspraken. Mogen echter nog wel meer op tijd schema werken. Overigens heerlijk dat je ook s avonds terecht kan.
ik ben tevreden over behandeling die ik krijgt en de zorg
Vriendelijk personeel, luisterend oor
altijd vriendelijk! En voel me eigen altijd op mijn gemak.
Vriendelijk, geruststellend en een behandeling zonder pijn.
Keurig op tijd Liesbeth is een fijne tandarts Via de mail prima communicatie
Posetief.
Xafspraak was een kwartier later als afgespoken wat veel voorkomt vind ik een nadeel wat vriendelijkheid prima behandeling ook prima heb daar niets op aan te merken
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch
Bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Thorbeckestraat vlakbij het centrum van Oudenbosch. In het voormalige schoolgebouw zijn 8 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch ook terecht voor implantologie, endodontie, parodontie prothetiek en orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor deze specialisme. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.