Goed en veilig
Hygiënische ontvangst. Vriendelijke assistente en tandarts heeft de controle uitgevoerd als verwacht.
Goede pijnloze behandeling door zeer bekwaam personeel. Oog voor de patiënt
Bij aankomst werd er niet aan me voorgesteld en vervolgens door de tandarts zelf ook niet. Ik merkte geen prettige sfeer.
Er wordt voldoende omgegaan met de Covid maatregelen. Ik wil een vaste tandarts. Afgelopen4 jaren 5 verschillende gehad
Enerzijds zijn er medewerkers goed qua communicatie en leggen graag wat uit als je er om vraagt, anderzijds zijn er medewerkers die kortaf reageren en net doen of je dom bent.
veel verwarring door een prijs opgave.
Het is wat wisselend, maar over het algemeen is het personeel gehaast. Niet met de behandeling, maar wel met de voor of nabespreking en met het begeleiden naar de juiste behandelkamer was ik de begeleider ook kwijt, omdat ze zo hard liep. Niet heel netjes.
N.v.t
Behandeling zelf was prima, hoewel wel van korte duur. Maar misschien heb je dat ook wel liever, dan is er namelijk niet veel mis. Vind het voornamelijk jammer dat mijn mailbox praktisch elke dag nog een mail mag ontvangen met de vraag om een beoordeling, die overigens zeker langer dan 30 seconden duurt.
Vond de controle erg snel stond met 5 min. Weer buiten
De ontvangst is, ondanks corona, heel fijn. Nette praktijk, fijne sfeer. Tijdens controle wordt er goed gecommuniceerd. Bij constatering van iets wordt er overlegd wat ik fijn zou vinden en wordt aan de hand daarvan besluit genomen. Wordt doorverwezen als dat echt noodzakelijk is. Vervolgafspraken worden netjes afgehandelt.
Je wordt netjes en goed geholpen.
Zoals altijd super! Geen wachttijden etc
Het bezoek aan de praktijk heb ik als zeer professioneel ervaren. Ik.ben prima en prettig geholpen en vooral de rust, die van de behandelende mevrouw Thijs uitging maakte dat ik volkomen ontspannen was tijdens de ingreep. Vriendelijk en voorkomend was ook het personeel. Mijn angst voor een wortelkanaalbehandeling was eigenlijk helemaal niet meer aan de orde, het viel me 100% mee!!
Vriendelijke mensen en ik werd ook goed geholpen met het invullen van papieren waarvan ik niet wist wat het was.
Mijn ervaring met de nieuwe werkmethode is prima, men kan niet voorzichtig genoeg zijn.
Netjes te woord gestaan en geholpen.
Ellen is een hele lieve vrouw. Ze houdt er rekening mee dat ik het spannend vind om naar de tandarts te gaan en stelt me op mijn gemak
De Corona regels worden goed toegepast. Geeft veilig gevoel om in de praktijk te komen
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch
Bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Thorbeckestraat vlakbij het centrum van Oudenbosch. In het voormalige schoolgebouw zijn 8 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch ook terecht voor implantologie, endodontie, parodontie prothetiek en orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor deze specialisme. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.