zorg besteed aan de behandeling.
Goede ontvangs, aardig en to the point. Behandeling was prima en ik denk heel goed
Van de receptie tot de behandelaren geweldig geholpen.
Ik hoefde niet lang te wachten. Ik ben snel geholpen en werd zonder pijn behandeld. Ook geen napijn gehad.
goed overleg vooraf over de wel dan niet gewenste verdoving. goed overleg over de voortgang tijdens de behandeling
Nadat er een stukje kies was afgebroken super goed en snel geholpen.
Vriendelijk en deskundig personeel. Goede adviezen.
heel goed!
Mijn ervaring zou ik eigenlijk in 2 delen willen beoordelen. Ik ben super goed geholpen en alles wat er gedaan wordt, wordt netjes uitgevoerd, dus daar zou ik wel 4 sterren voor geven. Echter zou ik echt maar 1 ster geven voor het feit dat ik nu 6 weken moet wachten tot ik een vervolg afspraak heb, dit terwijl ik nog steeds kiespijn heb. Een afspraak eerder zou dan ook wel gewenst zijn.
fijn gesprek
Tot nu toe werd ik altijd vriendelijk en professioneel geholpen. En er werd telkens een beetje tijd genomen voor een persoonlijk gesprek. Ook als de behandeling vaker niet aangenaam is, voel ik me toch op mijn gemak.
zie boven
Ontvangst correct volgens coronaregels en aanvang op afgesproken tijd
Liesbeth Thijs en haar team is een zeer vakkundige tandarts die oog heeft voor de mens, behandeling is professioneel in een rustige en gemoedelijke omgeving.
Mijn vaste mondhygeiniste Annouk was vervangen door andere. Heeft zich voorgesteld maar naam ben ik vergeten. Vond ik achter af beter dan vaste. Uitleg en behandeling.
Vriendelijk en kundig
Het gaat om vertrouwen en met een gerust hart naar de tandarts. Lisbeth is wel erg goed. Legt alles goed uit. Ik had vroeger erge angst sinds liesbeth er is niet meer, als ik dus door een andere tandarts geholpen moet worden breekt het zweet mij uit i.v.m. verdoving geeven enzo. Ik hoop dat ik nog lang naar liesbeth mag. Vriendelijke groeten Jan. Hoefnagels.
Keurig geregeld in de praktijk en perfecte behandeling ondergaan
Er is aandacht voor mijn klachten en alle mogelijke oorzaken worden afgepeld.
Ik ben tevreden van alles.
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch
Bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Thorbeckestraat vlakbij het centrum van Oudenbosch. In het voormalige schoolgebouw zijn 8 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Oudenbosch ook terecht voor implantologie, endodontie, parodontie prothetiek en orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor deze specialisme. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.