Ik kwam voor implantatie in mijn bovengebit. Nadat ik de verdoving toe gediend kreeg raakte ik in paniek maar door zorgvuldig handelen van van het behandelings team, Werd ik rustig en ging de geplande ingreep vervolgens door. Blij dat ik toch door gezet heb en dankjewel tandarts plus assistenten.
Er zijn plekken waar ik liever naar toe ga:) Maar de deskundigheid stelde mij zeer gerust, ook de behandeling ging erg goed. Bijzonder goed gedaan!
Een goede en juiste behandeling
Fijne praktijk, top tandarts!
Ik had geen gaatjes dus ik was snel klaar
Ik had tandpijn. Alles werd me uitgelegd. Goede ondersteuning tijdens behandeling.
Klantvriendelijke benadering en behandeling.
Noortje altijd super aardig , echt een aanwinst voor het bedrijf
Niet te veel poespas of dikdoenerij. Je ziet dat het geld niet wordt verspilt aan zinloze verbouwingen of vernieuwingen, dat voelt erg fijn!
Ik zou pas 18 oktober aan de beurt zijn voor een kroon maar werd na 3 dagen al gebeld of ik nog dezelfde dag kon komen. Erg blij mee gezien het risico dat de kies verder af zou breken en er geen kroon meer op zou kunnen worden geplaatst.
Prettige sfeer, dezelfde dag kon ik terugkomen voor een noodzakelijke extra behandeling. Alle medewerkers bijzonder aardig en klantvriendelijk.
op zich allemaal prima, alleen aanmerkelijk duurder geworden t.o.v. vroeger. Ben al 40 jaar klant volgens mij, maar een stijging als nu vind ik niet normaal
Bij de controle en bij een behandeling wordt alles goed besproken. Ik ga er altijd met vol vertrouwen naar toe en tevreden vandaan.
Ben altijd fijn behandelt Er wordt ook goed en fijn uit gelegd wat ze gaan doen . Een goed team top Wel een tip meschiens kan wacht ruimte niet vriendelijker en warmer ingericht worden Doet zeer kil aan
heel goed
Fijn geholpen, goed advies en uitleg van hetgeen te gebeuren en te verwachten was.
Alles ging perfect
Goede behandeling met uitleg
Tandarts is erg rustig en verteld precies wat hij gaat doen.
Op een ontspannen manier de behandelingen ondergaan en blij met het resultaat, al jarenlang tevreden.
erg vriendelijk en goed
Vriendelijke ontvangst, snelle aanvang.
Snel geholpen na binnenkomst, vriendelijke assistente en tandarts.
Waterstraat 104
6541 TL Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.