Prima ben heel tevreden
Kroon was afgebroken, is goed terug geplaatst
Een dag dat alles mislukt. Dus ook giga te laat bij de tandarts. Gebeld dat ik te laat was en was oké. Vervolgens parkeer ik m’n auto verkeerd dus snel tussen foto’s maken en controle door nog auto weg zetten. Incl huilend kind bij me. Maar mocht door. En ze bleven vriendelijk.
Vriendelijk team, aandacht voor de patiënten.
Er is dinsdag een gaatje gerepareerd dat viel tegen want het was een flink gat er moest heel wat geboord worden, er is gevraagd of ik verdoving wilde, in overleg eerst maar proberen daarna nog een paar keer gevraagd over verdoving maar is niet nodig geweest, veder ging goed al was het afentoe wat gevoelig
goed en prettig behandeld
Plezierig
De assistente was niet zo kundig met foto`s maken. De tandarts praat een beetje gebrekkig Nederlands. Dat vind ik af en toe lastig.
Gewone goede tandzorg
Prima, zorgvuldig, netjes en vriendelijk.
Prima.service aan alle kanten
Ik had altijd Paul en hij stelde mij altijd op mijn gemak. Nu heb ik weer Paul en ook hij is super. Ik heb een verschrikkelijke angst voor de tandarts maar met Paul gaat het prima. Nicole de mondhygiëniste voelt ook goed. Door hen blijf ik komen anders denk ik niet
Vriendelijke mensen.
Ik voel me ontspannen in de stoel en heb er vertrouwen in dat ik en mijn gezin in goede handen zijn.
Erg positief, zeer tevreden.
Keurig, netjes en vriendelijk
Goede ervaring
Gezellig en geruststellend
Zeer vriendelijk richting mij en mijn zoontje. Duidelijke uitleg
Lieve en aardige mensen die me vlot helpen en alles goed uitleggen.
Hele goede tandarts. Ik wist /weet precies wat er ging /gaat gebeuren
De aanhef geeft het eigenlijk al weer. We kregen goeie informatie, en zeker in mijn geval omdat het meer was dan een normale controle was de tandarts erg duidelijk en dat gold ook voor zijn collega waarbij ik de volgende dag was. De praktijkruimte is verzorgd en opgeruimd en dat geldt ook voor de behandelkamers. Er was echter ook een minder prettige ervaring en die was dat een oudere allochtone man geen mondkapje op had, wel gewoon met zijn telefoon bezig was terwijl werd gevraagd om dat niet te doen en hoestend en proestend in de wachtkamer zat. En dan doe jij alles wat gevraagd wordt en dan loop je het risico om door zo'n heerschap besmet te worden. We hebben dit ook gelijk besproken met de tandarts en die snapte het volkomen. Maar zolang je een mondkapje adviseert blijf je dit houden. Gewoon bij binnenkomst verplicht stellen en niet op betekent niet behandelen. Radboudziekenhuis verplicht het ook en daar mekkert niemand. Wij waren in ieder erg verbolgen over het feit hoe iemand omgaat met gezondheid van anderen. We moeten minder soebatten in dit land en meer duidelijk zijn.
Waterstraat 104
6541 TL Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.