goede service, goed behandeld

Kom al jaren bij Paul de rust en uitleg top

zeer goed

voldoende, een redelijke ervaring

Denken dat jullie net met een nieuw systeem zijn gaan werken maar vreselijk wat duurder het lang dat ze in de computer een afspraak met je kan maken. Heb ook gebeld worden gewoon niet op genomen antwoord is dat het zo druk is. Begrijp dat het systeem moet wennen maar voor de klant niet prettig

voldoende, een redelijke ervaring

Fijne praktijk,altijd goed geholpen.

goede service, goed behandeld

ik kom hier al vele jaren en ben altijd netjes geholpen en behandeld

goede service, goed behandeld

Ik ben tevreden tot nu toe, nu is het afwachten met de nieuwe! Ik hoop alleen dat er ooit met een roesje gewerkt gaat worden, voor mensen met angst. En dat er voor mensen die zelfstandig zijn, 2x avond afspraak en de Zaterdag ochtend!

• Informatievoorziening

perfect, zeker aan te bevelen

De laatste keer was ik niet tevreden over de behandeling,was binnen vijf minuten weer buiten is amper goed in mijn mond gekeken.gr Wil

goede service, goed behandeld

Ik ben al sinds de allereerste start (op de Radboud) bij deze klup. Ben er 2 keer per jaar. Heb niks aan te merken. Ze zijn vriendelijk, accuraat en deskundig. Je wordt als mens behandeld en niet als afhankelijk patient.

goede service, goed behandeld

Prima tandarts (de beste in Nijmegen...), ook goede mondhygieniste, wordt altijd heel prettig en adequaat te woord gestaan en geholpen door de zeer (klant)vriendelijke dames achter de balie, bij afspraken verplaatsen denken ze met me mee, kortom bezoek aan de tandarts is nooit leuk maar zeker geen straf...

slechter dan verwacht

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.

Over Colosseum Dental Benelux