Omdat ik 2afsprakrn had met pijn en er was geen oplossing

goede service, goed behandeld

Ik heb niets dan positieve ervaringen met STN-de Biezen. Ik word al vele jaren lang tot mijn volle tevredenheid door hen behandeld.

goede service, goed behandeld

We hebben in al die jaren een oorspronkelijk gebits-behoudende behandeling gekregen. In voorgaand beleid bleek ook mogelijk om steeds dezelfde tandarts uit het team te kunnen hebben. Blijft dat ook zo?

voldoende, een redelijke ervaring

Donderdag mijn verstandkies getrokken, aangegeven dat ik erg zenuwachtig was en ik het eng vond. Bejegening van de tandarts en de tandarts assistente waren goed, ik mocht de hand van de assistente vasthouden en alles wat er gebeurde werd goed aangegeven. De behandeling zelf duurde erg lang, bijna 1,5 uur. Doordat mijn verstandskiezen zo ver naar achter lagen kwam de arts er alleen goed bij als mijn mond naar achter werd getrokken en er met het gebruikte instrument over mijn mond geschuurd werd wat veel pijn gaf en op een gegeven moment niet meer vol te houden was. Mijn mond is nu pijnlijk en verwond. Hopen dat het bij de volgende verstandskies makkelijker gaat!

voldoende, een redelijke ervaring

Al meer dan 42jaar klant,ben tevreden tot nu toe.

Goede zorg en vriendelijk

nvt

Vriendelijk en goede service

voldoende, een redelijke ervaring

Bij controle blijkt dat er een extra behandeling nodig. Een afspraak hiervoor kan vastgelegd worden over enige maanden. Er komen problemen: behandeling volgt, maar probleem blijft. Er wordt een vervolgafspraak gepland, die enkele dagen voor genoemde datum verzet wordt na ruim maand later. Er wordt weinig begrip / medeleven getoond.

Nieuwe crew, goede indruk

goede service, goed behandeld

Vriendelijk personeel, alleen vorige tandarts maakte in vergelijking met deze wel meer een praatje, wist welke studie ik deed en vroeg bij iedere controle daar weer naar, dat was prettig.

nieuwe prothese goed behandelt

goede behandeling

goede service, goed behandeld

Het zou goed zijn dat er informatie over al de afgelopen veranderingen via mail of nieuwsbrief gecommuniceerd werd.

goet

goede service, goed behandeld

Altijd goede behandeling en goed advies.

goede service, goed behandeld

Ben sinds het begin bij hun als patient naar volle tevredenheid en heb na 66 jaar mijn eigen tanden nog.

• Informatievoorziening

perfect, zeker aan te bevelen

Erg prettig en warm.

N.v.t.

goede service, goed behandeld

Goede uitleg over wat er gaat gebeuren, hoe je je gebit moet schoonhouden en vakkundige mensen die volgens moj met plezier hun vak uitoefenen.

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.

Over Colosseum Dental Benelux