Ik moet nog wennen aan de nieuwe wijze van werken. Digitaal een enorme verbetering, de sfeer kan m.i. beter!
Prettige benadering,professionele behandeling
Fijne tandarts, geen onnodige behandelingen aanpraten
I
goed geholpen, goede uitleg
Ik ben al 2,5 erg ziek, problemen met de alvleesklier misselijkheid en heel weinig energie echter ging de mondhyginiste hier netjes met me om en heeft er zelfs voor gezorgd dat ik niet op de tandars hoefde te wachten dus zorgde er voor dat het minder intensief was voor me!
zoals altijd perfecte service
Fantastische praktijk Wordt met aandacht gekeken en behanddeld
Deskundig, vriendelijk, geen poespas
Al jarenlang (ca. 35) een prettige praktijk met prettige behandelaars die altijd precies aangeven welke behandeling zij gaan doen en waarom! De vier tandartsen van het eerste uur zijn over drie maanden allen verdwenen. Hopelijk kunnen jullie de uitstekende lijn van 'de Biezen' voortzetten!
Prima behandeling, ook sociaal.
Ten eerste vind ik het pand flink verouderd. Het is ouderwets en moet echt opgeknapt worden. Simpelweg met ander kleurgebruik en ander meubilair geeft het een hele andere uitstraling. Ik vind de mensen die er werken vriendelijk maar vind het erg jammer dat de receptionisten hun eigen kleding aanhebben, dit is onprofessioneel. Ik ben altijd maar 10 minuten bij de tandarts want je word zo snel mogelijk behandeld en weggestuurd. Ik merk dat er geen verbinding is met de tandarts, het moet allemaal zo snel mogelijk gebeuren. Nogmaals is de vriendelijkheid prima maar de service absoluut niet uitstekend.
heb een grote angst voor de tandarts bin tandarts de biezen word ik zo op mijn gemak gesteld en zo goed geholpen waar door mijn angst helemaal verdwenen is
Vele jaren goede service, van secretaresse tot assistente en tandarts. Correcte bejegening en met name vakkundige uitleg en behandeling!
We zijn zeer tevreden en al een hele tijd jammer dat paul weg hoop op goede opvolger
Ik kom al heel lang bij de biezen. Vanaf kind zijn. Ik heb mijn afspraak altijd vroeg dus nooit last van uitloop. Wel jammer dat ik een keer 5 minuten te laat was en dat er dan gezegd wordt, maak maar een andere afspraak. (Terwijl ik al een paar keer in de wachtkamer hoor dat juist de tandarts te laat is door verkeer). De tandartsen van vroeger zijn binnenkort allemaal weg, evy, paul, eric. Dus ben wel benieuwd hoe "de nieuwe" bevallen.
Goede ervaringen , al jaren client
Waterstraat 104
6541 TL Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.