Bij mij is er sprake van alleen controles, dus moeilijk te beoordelen. Maar wat ik jammer vind is dat ik steeds een andere tandarts heb. De een zegt soms iets anders dan de ander (of ik wel of niet een bitje moet want ik tandenklapper)
Een eerste kennismaking bevalt prima. Een goed ingelezen, sympathieke tandarts komt heel gedegen over, bekijkt mijn gebit uitvoerig en geeft tenslotte goede informatie over mijn mondaandoening en de daarbij horende blootliggende tandhalzen. Heel goed dus.
Ik heb in mijn ogen een goede behandeling gehad, en men was vriendelijk
Ik word altijd, netjes en fijn behandeld.
Ik kom er al een jaartje of 35!
Altijd prima geholpen
fijn team zeer betrokken en professioneel
Goede ervaring
afspraken zijn op tijd (je word op tijd geholpen), de artsen zijn altijd vriendelijk.
Al vanaf 1976 cliënt bij De Biezen, ook toen ik in Venlo en later in Malden ging wonen. Dat zegt genoeg!
Een gedegen praktijk met een relatief vast personeelsbestand, waar eigenlijk (zo lijkt het) niets of weinig misgaat. Het oogt en is sober, ook steriel en deskundig door eenvoud. Meer dan 40 jaar constante kwaliteit. De soberheid en klinische sfeer zijn wat mij betreft een verbeterpunt. Deskundigheid gaat absoluut boven vriendelijkheid, maar dat laatst is voor sommigen wellicht ook een aandachtspunt.
goed geholpen
Aardige mensen ☺️Geen spook rekeningen en ze zijn eerlijk
Sinds 1978 bezoek ik de tandartsenpraktijk de Biezen, zeer tevreden over de toen aanwezige tandartsen, nu alle tandartsen met pensioen zijn heb ik nog geen oordeel over de praktijk van nu.
Ik word op een respectvolle en deskundige wijze geholpen. Mijn ervaring is dat mijn gebit goed onderhouden is, ik heb geen klachten.
Gewoon goede service
Al jaren bij dit tandartsencentrum. Ik word altijd goed geholpen.
Vriendelijk personeel en stellen je op je gemak.
De verleende zorg is goed. De sfeer in de praktijk is in orde.
Prima behandeling (al jaren!). Aardige en betrokken tandartsen en Mondhygieniste, heel vriendelijk en behulpzaam secretariaat, baliepersoneel
Alle vaste tandartsen die ik de afgelopen jaren heb gehad zijn verdwenen. Is weer even wennen.
Waterstraat 104
6541 TL Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.