Zeer fijne ervaring heldere uitleg wat er gaat gebeuren dat geeft een gerust gevoel.
Joyce is een fijne tandarts, met veel passie voor haar vak. Blijf graag bij haar...
Dat ik vlot terecht kon, en goed geholpen ben, nadat er iets afgebroken was. En ik geen pijn meer heb ervaren tijdens en na de behandeling..
Ben goed behandeld
Prettige ervaring. Duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren. Vriendelijkheid ten top.
Nicole Wijers, de mondhygieniste, is betrokken bij de patiënt en is vooral kundig en zeer ervaren.
Netjes , vriendelijk en professionele mensen , zowel als de tandartsen, als assistentes als mondhygiënisten als bij de balie .
Goede behandeling van zeer aardige en kundige mensen
Zie hierboven
Altijd wordt er met je meegedacht en is iederereen vriendelijk. Alleen jammer dat ik echt nooit op tijd geholpen wordt
Prima.
er is snel een afspraak te maken
zie bovenstaande. Over deze enquete t volgende; de vraag is of ik 30 seconden van mijn tijd zou willen besteden. Met het aantal vragen is deze enquete niet in 30 seconden in te vullen.
Fijne tandarts hoewel ik bang ben van tandarts heeft ze me goed geholpen
Goede kwaliteit..
Heel fijn praatje met de tandarts Paul goed advies Eigenlijk best wel relex ondanks mijn afgebroken kies.
Geen opmerking
Goede ervaring denkt goed met je mee.
zie boven
Prettige benadering, deskundige tandarts.
Goede behandeling, ondanks mijn angst voor tandarts
In de middag kreeg ik last van mijn kies. Daar dit een zeurende pijn was belde ik op om te vragen of er naar gekeken kon worden. Het was al drie uur en de Tandarts had geen tijd. De receptioniste heeft toen heel vindingrijk een oplossing gezocht door mij een afspraak te geven voor diezelfde middag bij de mondhygiëniste. Zo kon het probleem toch verholpen worden en werd voorkomen dat ik ‘s avonds met kiespijn zou moeten gaan slapen. Het bleek te gaan om een stukje lijm dat bij het plaatsen van een kroon (zes weken eerder) tussen mijn kiezen was achtergebleven. De mondhygiëniste heeft tantarts Paul nog gevraagd om even te kijken of alles nog goed was. Ik kreeg nog dat mondwater mee, maar dezelfde avond was de pijn al helemaal verdwenen. Ik heb nog wel met het mond water gespoeld zoals mij was gezegd.
Ik had een afspraak om drie grijze vullingen te vervangen door drie witte. De ontvangst was vriendelijk. De tandarts vertelde precies wat hij ging doen, ook tijdens de behandeling vertelde hij wat de volgende stappen waren. Rustig en vriendelijk. Ook de assistent was vriendelijk.
Ik ben voor controle langs geweest en ik ben zeer goed geholpen door de tandarts. Ik ben tevreden.
Waterstraat 104
6541 TL Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.