erg prettige tandarts, secuur en gaat omzichtig en zacht te werk, erg prettig in de omgang.
Wordt vriendelijk geholpen
gewoon goed: vriendelijke mensen en aandacht voor de patient
goed en kundig
Correcte snelle behandeling.
Wij zijn zeer tevreden. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de client.
zelf zeer tevreden
Zeer deskundig. Erg vriendelijk personeel. Professioneel team.
Erg fijne tandarts!
Adequaat en patientgericht
Joep is moeilijk bereikbaar. Mijn vervolgafspraak is over 6 maanden. Voor spoed kon ik niet bij hem terecht.
Een vlotte ervaring
De behandelingen die je er krijgt zijn van goeie kwaliteit!
Ik ben super goed geholpen, en leuk en vriendelijk personeel.
Goed.
Ik vind het er altijd fijn, de assistente was gezellig en er is nauwkeurig gekeken naar m'n gebit door Joep Rompen. En een compliment over mijn eigen mondzorg, dat was fijn.
Altijd prima zorg. Je wordt gehoord. goede afspraken
Ik ben zeer tevreden
Prima en niet gelijk een doorverwijzing nasr mondhygienist. Zoals bij veel tandartsen het geval is..
tevreden met de behandelingen
Vriendelijke tandarts en assistente. Niet hoeven wachten. Duurde wel erg lang voor je een afspraak hebt.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.