was goed geregeld
Neemt de tijd voor vragen en opmerkingen over de behandeling vooral als er speciale wensen zijn.
Mijn behandelaarster is de vervangster van Mevr. Remijn. Zij is kundig en communicatief goed zij het dat er (te)veel informatie wordt verstrekt tijdens de voorbereiding en behandeling voor de verwijdering van de boventanden en vervolgens de plaatsing van een volledige prothese. De behandelaarster lijkt sneller tevreden met het resultaat dan een ingeschakelde andere tandarts. Deze tracht de prothese te verbeteren en wekt de indruk daarmee niet volledig tevreden te zijn..Maar de behandelaarster ziet vervolgens geen probleem. Ik zal deze discrepantie in het volgende gesprek ter sprake brengen. Want zelf ben ik ook niet geheel tevreden. Want ik slis en mijn omgeving reageert niet ;positief.
deskundig, vriendelijk, zelfs gezellig....
Ontvangst was perfect. Alleen bij vertrek wordt er niet meer op de 1,5 meter afstand gelet.
Deskundig en vriendelijk
Ik was snel aan de beurt op de afgesproken tijd en ben zeer goed geholpen. Heb veel vertrouwen in mijn tandarts. (Vanwege de corona periode was de wachttijd korter, normaal is deze vaak langer)
Alle aandacht voor de patiënt.
vriendelijk,hygienisch ,
Zeer nauwgezet uitgevoerde veiligheidsregels.
Netjes geholpen door vriendelijk personeeel, blij met het resultaat en de behandeling
Heel blij met mijn mondhygieniste!!!!!
Ontvangst was zorgvuldig vanwege corona, ik was direct aan de beurt en werd uitstekend geholpen door Tugce. Jammer dat ze vertrekt.
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen.
De behandeling bij jullie is super
Vriendelijk
xx
R Arts heeft mij van een plotseling opdoemende hevige kiespijn doeltreffend verlost. Hij heeft hem op een rustige wijze zonder problemen getrokken. Helaas heelde de wond slecht en ben ik nog 2x terug geweest voor nabehandeling. De tweede keer weer bij R. Arts die naast spoelen ook een laserbehandeling heeft gegeven. Daarna ging het langzaam bergop.
Miste de vaste assistente
Goed en vriendelijk en ervaren medewerkers welke goed met je meedenken.
Tandarts Stijn.... aan de Bijleveldsingel. Hij leek mij wel deskundig, maar erg jong. De behandeling duurde super lang, wat oncomfortabel was. De behandelde kies is soms gevoelig als er druk op komt, dus ik wil tandarts Rompen er bij een volgend bezoek naar laten kijken. Ik vraag me af of de kies goed is uitgeboord . Verder voelt het wel goed. Het afsluiten van het toilet voor bezoekers is onacceptabel. Ik kan toch moeilijk op de stoep gaan zitten plassen!!
Vriendelijke en accurate behandeling
Deskundig prettig duidelijk
Blij dat ik vrij snel terecht kon. Goede preventieve maatregelen en een prettige ontvangst. Ook over de behandeling ben ik heel tevreden en ik voelde me gehoord.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.