Erg vriendelijk en doeltreffend ingespeeld op de huidige veranderde omstandigheden. Ook tijdens de behandeling zijn alle voorzorgsmaatregelen goed in acht genomen zonder het gevoel te geven een afstandelijke behandeling te krijgen. Complimenten aan alle medewerkers! Mvg. Gerard Reijnen
Mondhygiëniste; weet wat ze doet en zeer zorgvuldig. Tandarts; is verklarend tijdens de behandeling en dat geeft inzicht in de handelingen die uitgevoerd worden. Wekt vertrouwen. Administratie; vriendelijk, correct en meedenkend.
Fijn dat we met z’n allen rekening houden met elkaar.
Ik ben tevreden over de tandheelkundige zorg van tandarts en mondhygiëniste. De dienstverlening er om heen (afspraken maken, tel.bereikbaarheid, etc) is ook goed.
Fijne behandeling. Ik had het gevoel dat er naar mij geluisterd werd, mijn klachten serieus genomen werden en de behandeling goed aansloot bij mijn klachten.
Prima geregeld, alleen vroeg ik me bij de vragenlijst wel af waarom ik al die vragen (heeft u reuma, tumor in de keel, zwanger etc) moest invullen.
Tandartskosten zijn duur en voor sommigen onbetaalbaar. Daar zou meer aandacht en begrip voor mogen zijn
Prima ontvangst, keurige wacht en behandelkamers en al zoveel jaren! En natuurlijk een goede en professionele behandeling.
In de praktijk zijn maatregelen genomen vanwege Corona. Hier is goed over nagedacht. Erg fijn dat verscheidene specialisten hier op een plek zitten. Bij een complex probleem geeft dat een meerwaarde. Bovendien kun je in een moeite door van de mondhygiënist naar de tandarts.
Zorgvuldig, koorts checken, facescreen, handalcohol, mond alcohol
het was een spoedbehandeling wegens afgebroken vulling
Vragenlijst ivm corona vraagt wel heel veel papier. Kan dat niet korter, of digitaal vantevoren? Wel vervelend om iemand te moeten beoordelen op deskundigheid. Daar heb ik toch geen verstand van, hooguit een voorstelling. Krijgt de behandelaar meteen op zijn kop als ik een sjacherijnige dag heb en ontevreden ben?
Vakkundig hygiënisch en beleefd
Ondanks de coronamaatregelen voelde ik me welkom en was er, vooral in de behandelkamer, een ontspannen sfeer. Ik was wel verbaasd over de uitgebreide vragenlijst, die m.i.z. niet noodzakelijk is in deze tijd (waren geen vragen die betrekking hadden op corona)
Voldoet aan mijn verwachtingen
De maatregels die zijn genomen zijn respectvol ben hier heel blij mee.
Zeer tevreden met karin
Prettig en professioneel
Goede Corona maatregelen. Snel geholpen. Kreeg antwoord op al mijn vragen
Zowel mondhygiëniste als de tandarts nemen de tijd, luisteren goed naar je en behandelen zorgvuldig. Betrokken mensen.
Goede behandeling in het kader van de coronamaatregelen. Eerst vragen, dan temperatuurmeting en alleen contact daarna met de tandarts.
Hoe jullie de behandelingen nu doen vinden wij heel erg fijn en onze kinderen ook.
Al bij de receptie wordt ik vriendelijk ontvangen, ga wachten in een mooie wachtkamer met een tijdschrift of krant en wordt vervolgens door een eveneens vriendelijke assistente binnen geroepen en door een eveneens vriendelijke tandarts op een deskundige manier geholpen. Wat wil een mens nog meer?
Ik kom altijd bij de mondhygiëniste en daarna bij de tandarts. De afstemming tussen deze 2 is uitstekend. Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en die worden ook gerespecteerd. Al het personeel is vriendelijk. Er hangt een prettige sfeer. Hoewel ik geen fan ben van de tandarts, kom ik hier zonder moeite.
Bij de mondhygieniste Christine kom ik al jaren tot grote tevredenheid . Kundig en prettig in het contact.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.