je bent er een mens geen nummer
Zeer goed geholpen. Kundige tandartsen, die ook luisteren naar hun patiënt.
Behandeling was naar wens.
Halfjaarlijkse controle, met duidelijke corona-aanwijzingen en maatregelen, verliep weer zeer prettig. Ook het harde stukje tand(?) dat was blijven zitten na het trekken van een kies is verwijderd! Nu nog nadenken over het al dan niet plaatsen van een brug of implantaat...
idem!
Controle was goed verlopen en het maken van volgende afspraak
Met mevr. Pichal heb ik een goede "klik". Ik voel me in alle opzichten met zorg behandeld.
Prettige deskundige behandeling
Niets op aan te merken, alles goed voor elkaar
Het voelt altijd heel vertrouwd en fijn bij deze tandarts. Na aardig wat negative ervaringen met tandartsen. Eindelijke deze gevonden! Ik zou geen andere meer willen.
Zijn goed in met wat ze moeten doen en zeer kundig. Ik ben erg bang maar wordt goed opgevangen en zijn altijd vriendelijk.
Persoonkijk en proffessioneel
Oke
Petra Derks doet het al jaren erg goed en zorgvuldig
Behandeling evenals vorige keren uitstekend
Ik ben heel tevreden over de zorgvuldigheid van de behandeling.
prima service, vriendelijk en professioneel
gewoon goed.
Voor een tandartsbezoek klinkt het misschien vreemd, maar ik was blij dat ik na de corona-lockdown weer snel terecht kon. Anders gezegd: ik waardeer de moeite die werd genomen om snel een afspraak in te plannen.
Ik vind de sfeer bij de tandarts erg prettig. De manier waarop nu met Corona wordt omgegaan is naar mijn idee goed afgewogen. Zoals altijd kom ik er met een goed gevoel, zonder complicaties en zonder klachten vandaan, gaatjes of niet :-)
Vriendelijke sfeer, ruimte voor vragen en deskundige behandeling.
Netjes en vriendelijk geholpen.
De afspraak en behandeling verliep buitengewoon soepel.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.