ik ben goed geholpen
ben correct, snel en goed geholpen met vriendelijke service.
Het was een erg prettige afspraak. Ik had een verdachte plek op m'n kies waarna gelijk een foto is gemaakt om met zekerheid te zeggen of het een gaatje was of niet. Dit bleek toch niet zo te zijn, dus daarmee weer een keer boren bespaard! Erg vriendelijk weer en leuk gelachen tussendoor.
Altijd vriendelijk en correct, deskundig en bekwaam, helder en duidelijk in informatie en advies.
prettig
Dit was mijn eerste kennismaking. Ik heb die als zeer prettig ervaren.
Prima controle
Na nare behandeling bij andere tandarts zeer tevreden met de kaakchirurg en tandarts.
Netjes geholpen. Maar wie nu mijn tandarts is en mijn mondhygieniste weet ik niet.
De service ervaar ik altijd als prima. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. Wat ik deze keer ook fijn vond is dat ik niet lang heb hoeven wachten. De vorige keer heb ik zelfs een half uur gewacht en nu werd ik heel erg op tijd geholpen wat erg prettig was!
Ik vind een tandarts behandelingen erg ongemakkelijk maar hier hebben ze heel veel geduld, en dat is heel fijn.
NVT
Gaat Goed met de behandeling in de Corona tijd
Gewoon snel en adequaat behandels
Dyonne Unk en assistenten zijn zeer begaan en stellen ons zeer op ons gemak.
Ondanks de Corona werd ik prima geholpen. Alles netjes volgens de geldende richtlijnen. Ook de tandarts zelf nam de juiste voorzorgsmaatregelen. Verder erg vriendelijke benadering.
We worden als gezin prettig en deskundig geholpen. Afspraak in avonduren is mogelijk Wat we zeer op prijs stellen
Ik moet altijd een half uur wachten, vorige keer niet. Nu wel weer, dat is niet fijn, zeker niet met twee kinderen.
Behandeling geheel volgens mijn verwachting
nvt
Keurige behandeling van zowel mondhygiëniste als tandarts.
Vriendelijke, rustige , mee denkende tandartsen met passie voor hun werk en die je liever zien lachen dan bang zijn , daar doen ze dan ook echt hun best voor door je stap voor stap door het proces heen te leiden of ruimte te geven om op adem te komen als je er even door heen dreigt te zitten. Kortom ga zo door
Prettig. Ik word altijd goed geholpen, er wordt met mij meegedacht en ik krijg goede uitleg. Soms wat lang wachten in de wachtkamer maar de kwaliteit is gewoon goed.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.