Prettig en efficiënt
Ik zou heel tevreden hebben gezegd als er geen wachttijd was geweest. Vriendelijke en open benadering. Deskundige behandeling waarbij uitgelegd wordt wat er gedaan wordt.
al jaren heel tevreden over de behandelingen,en gemaakte afspraken.
X
Hel goed met karin
Ik werd heel prettig op mijn gemak gesteld voor en tijdens het trekken van mijn kies. Het gevolg was dat ik nauwelijks iets gevoeld heb.
Ondanks de vele minder plezierige behandelingen die ik bij Joep in de loop van de tijd moest ondergaan, was er altijd een moment van ontspanning. Er was steeds aandacht voor de mogelijk gevoelige ingrepen en hij was immer zeer zorgvuldig. Het was een voorrecht door hem te worden behandeld en dat gold ook voor zijn vader die al in de zestiger jaren van de vorige eeuw mijn tandarts was. Ik bewaar zeer goede herinneringen aan vader en zoon!
Zag er erg tegenop omdat ik nog nooit op deze locatie was geweest en bij een tandarts die ik niet ken, aangezien ik erg bang ben voor de tandarts. Al mijn angst was ongegrond, want de tandarts was erg aardig en de behandeling viel enorm mee.
In de loop van de jaren is de toestand van mijn gebit verbetert. Vooral de laatste jaren lijkt de behandeling succesvol te zijn geweest.
Zeer goede corona maatregelen. Daarnaast allemaal vriendelijke mensen die de tijd nemen om alles goed uit te leggen. Top tandartsenpraktijk.
Al 25 jaar ben ik bekend met de praktijk. Ik heb hele goede ervaringen met de praktijk. Het personeel is vriendelijk, zorgzaam, deskundige en geduldig. Voor mij is het erg prettig dat ik steeds bij dezelfde tandarts terecht kan. In de 25 jaar heb ik 2 momenten van spoed gehad, welke zeer zorgvuldig zijn behandeld. Ik heb twee protheses aan mijn voortanden door een ongeluk. Deze zijn beter geplaatst dan ik bij anderen gezien heb die hun protheses in andere praktijken hebben laten zetten. Ingrepen of procedures die voor mij spannend kunnen zijn, worden zorgvuldig en rustig uitgelegd. Daarbij krijg ik de mogelijkheid om mijn input te geven waar ik dat wil.
Er werken deskundige en zeer vriendelijke mensen.
Alles goed georganiseerd
Na ca. 50 jaar na alle tevredenheid en met passie en vakmanschap behandeld te zijn door de Heer J. Rompen (en zijn vader) heb ik daar natuurlijk niets aan toe te voegen.
Een heel goede praktijk. Ze zijn erg vriendelijk en denken met je mee.
Uitstekende behandeling door echt vakkundige mensen. Voel mij altijd op mijn gemak, krijg ook goede adviezen en mijn gebit is helemaal top.
Ze zijn allemaal erg vriendelijk, dat is wat ik erg belangrijk vindt. En de behandeling heb ik als erg prettig ervaren.
Heb altijd het gevoel dat ik met deskundige professionals te maken heb, die met veel toewijding hun werk doen en uitstekend voor mijn gebit zorgen. En dat alles in een prettige sfeer, waarbij ik het vanwege mijn werk extra prettig vind dat ik in de avond terecht kan.
Afspraken worden nauwkeurig nagekomen
Dit was de eerste keer in de corona tijd dat ik behandeld werd , Ik was een beetje bang , maar het was goed geregeld
Vriendelijk en deskundig
prima, rustig en deskundig
ben al jaren patiënt en dat bevalt me prima!
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.