Duidelijle Coronaregels Goede behandeling bij mondhygiënist
Altijd goed en fijn behandeld door het hele team inclusief Hr en Mevr. Rompen senior
Alles OK
Afspraak ruim van te voren Reminder per mail Snel aan de beurt nu is fijn, is niet altijd zo. Mondh. , tandarts en receptie werken professioneel, efficiënt en vriendelijk. Kosten van behandeling bij navraag te verkrijgen en kloppen bij benadering. Aandachtspunt is de samenwerking met het adm. kantoor - de rekening is niet duidelijk; codes en procedures zijn voor de patiënt onbekend. Bij navraag via de receptie informatie verkregen. Mijn voorkeur heeft dat van te voren aangegeven wordt wat de kosten kunnen zijn.
Snel en adequaat geholpen en goed advies gehad
Prettig en correct.
heel goed
Temperatuur meten mag niet geëist worden, privacy. Ik mocht helaas niet mijn handen wassen met zeep ipv desinfecteren. Vervolgens vertelde Christien dat ze de plastic kap niet meer hoeft te gebruiken als er een vaccin is! Ik was zeer verbaasd. De werking is nog niet duidelijk en de bijwerkingen ook niet. Ik hoop van harte dat het personeel niet verplicht wordt de om zich te laten vaccineren. Afspraken mogen niet bij de balie gemaakt worden. Wat een angst!
Professioneel en vriendelijk
Ik ben er al een paar jaar en ben zeer tevreden.
Jaren met mijn angstige dochter weinig tot geen stappen kunnen zetten. Bij samenwerkende tandartsen eindelijk vooruitgang. Ook mijn eigen behandeling uitstekend. Complimenten.
Bij een bezoek aan De Tandarts voel ik me veilig omdat de voorzorgsmaatregelen erg goed zijn.
Nvt
Had veel pijn, snel en vakkundig geholpen.
Mijn mondhygiënist was super chil, gaf voortdurend een advies en zei telkens wat ik moest doen. Ik kon aangeven door mij hand op te steken als t even pijn deed, maar zij deed t zo goed dat helemaal geen pijn had.
Een zeer uitstekend tandarts!
nog nooit zo snel en pijnloos geholpen, zo zenuwachtig voor een nieuwe tandarts, blijkt ze gewoon nog fijner te zijn! Top!
prettig
Mijn ervaring met de mondhygiëniste is top! Zij stelt mij erg op mijn gemak en ik voel me erg prettig bij haar. Het controlebezoek aan de tandarts was kort, daar kan ik weinig over zeggen.
Positieve ervaring. Goed georganiseerde tandartsenpraktijk met deskundige medewerkers.
Ik ben angstig voor alles wat met tanden te maken heeft. Mondhygiëniste Christine heeft in de loop der jaren voor elkaar gekregen dat ik nu optimaal behandeld kan worden.
Prima behandeling en uitleg
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.