Alles is tot nu toe in de praktijk top, alleen om een afspraak te maken, heb ik meer dan 15 moeten wachten eer ik te woord werd gestaan. Ik vind het echt te lang duren ondanks het feit dat er 3 dames de telefoon beantwoorden. Maar als dit het nieuwe normaal word zou het fijn zijn als er wat meer dames de telefoon beantwoorden
Met drie jonge kinderen naar de tandarts geweest. Tandarts Anne en assistente Celeste maken het bezoekje laagdrempelig en begrijpen en spelen in op alle vragen van de kinderen. Mede hierdoor was het een luchtig en prettig bezoekje aan de tandarts!
Positief
Eerste keer na 3 jaar weer naar een nieuwe tandarts in dezelfde praktijk. Het was gezellig, snel en gelukkig geen pijnlijke ingrepen
Joep Rompen is deskundig. Niemand behandelt je met zulke lichte vingers als hij. Hij houdt rekening met je (Ik ben snel bang), legt goed uit en zuigt je financieel niet onnodig uit. Ik vind het doodzonde dat hij weggaat. Omdat ik tevreden ben over mijn tandarts vind ik het niet erg om mijn mening op te schrijven. Als ik negatief was zou ik het lastig vinden om dat in een enquête op te schrijven. Het enige wat me stoort aan de praktijk is het verschil in behandeling aan de telefoon. De ene telefoniste is toegankelijk de ander veel te zakelijk (kattig). Je bent tenslotte altijd nerveus als je een dokter belt.
De behandeling door Karin was " gewoon" weer heel goed en grondig. De ontvangst en voorzorgsmaatregelen ihkv COVID-19 waren zeer goed. Mijn complimenten.
Ik had al een tijdje geen controle gehad, maar kon smiddags meteen terecht. Moest ter plekke wel een kwartiertje wachten. Verder een erg goede ervaring gehad.
Nvt
Op een persoonlijke maar ook proffesionele wijze ben ik geholpen om van mijn pijnklachten af te komen.
Ik ben zeer netjes en vriendelijk geholpen. Ga zo door
Kon snel langskomen. Snelle diagnose. Goed overleg. Geen hoge rekening.
Snel, goed en kundig
niets om aan te merken
Altijd perfect in orde
Zeer hygiënisch. Er werd zelfs koorts opgemeten.
Goed en vlot geholpen, vriendelijk. Ook goede maatregelen getroffen Ivm Corona.
Een goede praktijk
Ik ben al jaren patiënt bij deze praktijk. Reeds enkele keren en met volle tevredenheid gewisseld van tandarts. Ze zijn allemaal even kundig! Ook nu met onze kinderen (4 en 6 jr) gaat het prima. Ze zijn altijd vriendelijk, nemen genoeg tijd en leggen alles rustig uit.
Positieve ervaring hoor. Tijdelijke kroon plaatsen verliep heel ontspannen.
Ik heb een boete moeten betalen. Boete ja zo zie ik het! Ik ben gewend een mail te krijgen voor de dag dat ik verwacht wordt. Nu niet, met alle gevolgen van dien. € 70 was de boete. Jammer, maar zo gaat het tegenwoordig. De behandeling laatstelijk, in dit geval alleen de mondhygiëniste, daar kan ik niets negatief over vertellen, integendeel deze dame behandelt mij al jaren en petje af, nooit klachten. Aandacht voor mij als mens, dus af en toe een praatje, voor de behandeling en tijdens de behandeling. Misschien moet ik zelf het boetekleed maar eens aantrekken, want ik had een kaartje gekregen wanneer in november ik verwacht werd. Had dit op ons schoolbord kunnen schrijven, maar ja.... Ik was best boos toen ik de rekening ontving, maar inmiddels heb ik een en ander gerelativeerd en heb er vrede mee.
Deze beoordeling betreft de periode 9/'19 tot heden waarin meerdere deels ingrijpende behandelingen ( ook Kaakchirurgie) plaatsvonden ook op zaterdag ; alles in zeer goed overleg en relevante info ook v.w.b de kosten. Ook de ontspannen en informele sfeer heeft mij bekoord.
Goede covid 19 maatregelen. Prettige en goede behandeling.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.