Aardige mensen. Er is echter altijd uitloop en dit wordt nooit (op tijd) gemeld / excuus voor aangeboden.
Eerder gemaakte afspraak ( half jaar geleden ) is dikwijls mooi op tijd. Zover te beoordelen is de behandeling ook prima. Wel vervelend dat er nogal eens wisselingen zijn tussen de tandarts en mondhygiënist. Reden voor mij om van tandarts te veranderen.
Bij een bezoek aan de tandarts in de pandamie is goed georganiceerd en veilig .
Alles goed geregeld hier. Nu met corona pakken ze het goed aan om zo veilig mogelijk langs te kunnen komen. Daarnaast heb ik nu de vriendelijkste tandarts die ik ook heb gehad. Praktijk ziet er netjes uit en hoef nooit lang te wachten. Zeker een aanrader!
Ik had besloten al m'n tanden en kiezen te laten verwijderen. Altijd zoveel ellende gehad, en ben blij dat ik het bij jullie heb laten doen! Mn definitieve gebit nu gekregen, het is de lange weg waard geweest! Alsnog bedankt!
Netjes
Behandelkamer 5 voel me niet op mijn gemak de behandelstoel staat verkeerd alles gebeurd achter je.
Altijd tevreden geweest, nu mbt corona hanteren ze een goede controle.
Fijne tandarts enkel wat langer moeten wachten.
Mijn ervaring is goed...verleden was niet altijd goed ...maar nu ben ik erg tevreden ik weet nu waar ik aan toe ben.
Netjes ontvangen zeker in deze tijd, alles verliep voorspoedig
37 jaar bij Tadarts Rompen geweest. Helaas zag ik de Joep steeds minder en werd alles door de assistente gedaan. Vaak ook erg veel delen 5min schoonmaken terwijl de mondhygiënist nooit werd aangeraden. Toen ik bij Gerion kwam stuurde ze mij meteen door vanwege terugtrekkend tandvlees. Vreemd dat tandartsen verschillende inzichten hebben. Laatste twee jaar lange wachttijden voor zowel tandarts als mondhygianist. Desalnietemin altijd aardige mensen. Omdat ik in Arnhem woon toch overgeschakeld naar Tandarts dichterbij.
Als altijd
Goede ervaring met deze tandarts. Er wordt de tijd genomen om dingen uit te leggen of te laten zien. Ik word vriendelijk behandeld en goed geholpen.
Word altijd heel snel geholpen. Had een keer een stukje van mijn tand dat af was gebroken. Binnen een kwartier stond ik weer buiten met een hele tand, echt ongelofelijk. En het was nog gezellig ook!
Mijn behandeling is nog niet klaar, maar tot nu toe, ben ik tevreden over de zorg bij de tandartspraktijk.
Fijn dat ik snel geholpen kon worden nadat ik gebeld had dat ik kiespijn had.
Ik kom al ruim veertig jaren in jullie praktijk, voorheen bij Dhr. Rompen senior en later bij Joep Rompen, altijd belangstellend, vriendelijk en zeer correct. Kortom alle lof ! De afstand Roermond - Nijmegen is dan ook vooralsnog geen bezwaar.
Bij Senka op de tandartsstoel voel ik me prettig en relaxed. Zij (en haar team) legt zaken vlot en efficient uit, heeft een prettige omgang en gaat doeltreffend te werk. Ik krijg de gelegenheid om vragen te stellen en krijg hier uitgebreid antwoord op. Mijn gebit wordt uitstekend verzorgd en het maken van een afspraak gaat ook snel en handig. Ik kon zelfs de volgende dag al terecht voor een afgebroken vulling (van een vorige tandarts!)
Fijne ervaring!
What can i say Fijne tandarts !!
Deskundig, vrolijk, en effectief geholpen.
Gewoon goed behandeld!
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.