Verliep soepel, met persoonlijke benadering en vakkundigheid
Fijne tandarts praktijk! Sifika is erg prettig!
Uitstekend ervaring. Erg aardige mensen en alles werd door de tandarts goed uitgelegd.
Word altijd netjes en vriendelijk geholpen zowel bij de tandarts als mondhygienist.
eerst thuis invullen, dan in de praktijk nog een keer en daarna handtekening. Handtekening vragen is formeel niet toegestaan.
goed georganiseerd
Ik ben met veel geduld behandeld, erg prettig.
Fijn geholpen
alles goed verlopen
Ik ben super tevreden met mijn tandarts. Ze is vriendelijk, duidelijk en controle is erg prettig. Ik ben laatst verhuisd en woon nu verder weg van de tandarts maar ben van plan om hier te blijven omdat mijn tandarts zo fijn is. Afgelopen keer 10 min a 15 min gewacht in de wachtkamer voor mijn afspraak. Maargoed, volgens mij hebben alle tandartsen dat wel.
Dankzij de goede adviezen die ik tijdens mijn controles krijg heb ik nog nooit klachten gehad over mijn gebit. De goede sfeer zorgt voor een ontspannen bezoek. En dankzij de prima communicatie mis ik nooit een afspraak.
Ik ben al twee jaar bij deze praktijk en vind dat alles vriendelijk en goed geregeld is.Praktijk zowel telefonisch als per mail is altijd bereikbaar en wordt er ook alles fatsoenlijk geregeld.Ik aarzelde voordat ik me laten inschreven : zou zo een praktijk met zo veel individuele tandartsen tegen vallen qua regels en behandelingen? Achteraf blijkt dat het het erg goed onderling geregeld is.
Een verademing.
Terecht op mijn kop gekregen door tandarts Vogelszang omdat ik te lang niet op controle ben geweest. Duidelijk en goed advies gekregen, ook aandacht voor de mens achter het gebit. Prima en nette behandeling door mondhygieniste Laura. Bedankt
Vriendelijk personeel, en netjes geholpen!
Zeer positief.
Door de corona heisa werd er vergeten mij aan te melden waardoor de tandarts dacht dat ik er nog niet was. De tandarts zelf was erg vriendelijk en stelde me op mijn gemak aangezien ik de tandarts als stress ervaar.
Fijne tandarts
Nvt
Goed overleg bij mogelijke behandelingen. Zorgvuldig, adequate actie bij klachten. Vriendelijke bejegening van team.
Bij binnenkomst vindt ik het heel goed dat er duidelijk wordt gevraagd naar eventuele klachten passend bij corona en dat je handen worden gedesinfecteerd. De tandarts is zeer kundig en zorgt voor een prettige behandeling. Ze benoemt wat ze doet en dat maakt mijn angst voor de tandarts stukken minder groot. Ze let niet op de klok maar doet wat nodig is. Ze geeft goede poetsadviezen en is bovenal ook onwijs vriendelijk! De praktijk ziet er zeer schoon en hygiënisch uit!
Ik had voor mijn afspraak tijdelijk een andere tandarts, omdat mijn huidige tandarts ziek was. Ik werd vriendelijk en op tijd geholpen. Vervolgens werd eerst de vraag gesteld of er nog een bijzondere reden was waarom ik 1.5jaar niet was geweest (reden is Covid helaas) en daarna werd me duidelijk en vriendelijk verteld wat ze zou gaan doen in mijn mond en achteraf ook wat de resultaten waren. Beleid rondom covid vind ik ook top en werkt hartstikke goed. Voelde me veilig binnen de praktijk.
Om 13.00 uur viel een vulling eruit. Direct gebeld. Om 17.20 liep ik tevreden de deur uit.
Goed. Ik ben geholpen door zowel de nieuwe mondhygiëniste als de nieuwe tandarts. En beide waren zeer vriendelijke en deskundige dames. Beide namen heb ik helaas niet onthouden. Mijn tanden zijn nog nooit zo wit geweest. Verder heb ik weinig problemen aan mijn gebit dus ik hoef geen ingewikkelde behandelingen.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.