Goede uitleg en fijn personeel
Ik word altijd goed begrepen en ondersteund met mijn lichtelijke angst. voelt prettig hier behandeld te worden.
In een woord samengevat , prima!
Ik ben echt een horrorpatient. Vol angsten en paniek en toch krijgen ze het voor elkaar dat ik niet gillend uit de stoel weg ren. Daarnaast enorm kundig en eerlijk. Voor mij een reden om er altijd patiënt te blijven.
Ik ben 5 minuten binnen geweest over een terugkomend probleem. Ging erg vlot, maar ik voelde me niet gehoord. De tandarts walste over me heen en deed kortaf. Het voelde alsof ze geen tijd voor me had. Ging met een vervelend gevoel naar huis.
Tot een volgende keer.
Alles is naar wens verlopen.
Eenmaal behandeld is er een goed resultaat. Doorverwijzing door assistent / telefoniste in mijn geval over plaatsing implantaat is niet goed gegaan , vroeg naar mijn vaste tandarts Papric . was blijkbaar later niet de juiste persoon , en werd dus hierover niet terug gebeld, en er werd hier ook niets mee gedaan . Hierdoor is de uiteindelijke behandeling verlaat met 3 maanden. Juiste persoon en communicatie kan echt beter. Kortere termijnen zou gezien mijn beroep echt fijner zijn.
Attent, zorgvuldig en vriendelijk
Fijn dat ik zo snel geholpen kon worden nadat mijn tand was afgebroken. Is erg mooi gerepareerd
ik ben vrijwel meteen na binnenkomst geholpen, op correcte wijze..
Professioneel gedaan
Zeer zorgvuldig in ontvangst vanwege Covid. Had afspraak met mondhygieniste en ben zeer tevreden over haar vakbekwaamheid!
Op 22 april 2021 had ik een afspraak met de tandarts Mevrouw Olleke van de Heijden. Al heel lang wilde ze graag iets met mijn schotse scheven tanden doen. Maar ik heb altijd nee gezegd omdat ik ook angst heb voor de tandarts. Maar ik heb eindelijk ja gezegd. Het is ongelooflijk wat Olleke gedaan heeft met mijn tanden. Voor het eerst in vele jaren lach ik weer omdat ik me altijd schaamde voor mijn tanden .Op de site staat een gezonde lach, nee ik ben naar huis gegaan met een prachtige lach. Zo mooi ik kon het niet geloven wat deze kunstenares bij mijn tanden gedaan heeft. En zonder pijn. Ik ben heel dankbaar Olleke en ook dank jouw medewerker. Dank je wel en met grote waardering. Lenie Fox - Schulten
Goed ontvangst en zeer vriendelijke medewerkers
Ik kan zelf betalen maar ik ben gewoon een nummertje bij jullie tandarts praktijk. Ik denk dat ik ga zoeken een tandkliniek want sinds mijn tandarts is met pensioen geweest een paar jaar geleden loop ik achteruit met mijn gebied ! Met vriendelijke groeten ! Hakim.
Op de telefoon corona test is zeer goed. Maar raar dat je aan de deur dan nog staat te beantwoorden enmet een papier en pen naar de tandarts moet. CWZ. Stuurt een mail terug met code groen. Dan zo. Met laten zien doir. Verder 40 minuten wachten in de wachtruimte zonder een woord is ook voor verbetering vatbaar. Groeten. Syl van Beersum.
prettig
De receptioniste nam de telefoon al op met een slecht humeur en een geïrriteerde stem. Was een erg onvriendelijk telefoon gesprek voor het maken van een afspraak. Bezoek bij de tandarts werd herhaald dat het telefoongesprek met de receptioniste geen succes was, foto's werden gemaakt zonder enige toelichting van prijzen of een akkoord van mij. Vervolgens doorverwijzing naar de kaakchirurg voor het verwijderen van verstandskiezen, omdat ze misschien ooit irritatie kunnen veroorzaken. Opnieuw deze doorverwijzing zonder enig kostenplaatje en totaal onnodig zolang ze geen irritatie veroorzaken of in de weg zitten. Voorafgaand aan de afspraak gevraagd om ook een bezoek bij de mondhygiënist (op verzoek van de mondhygiënist zelf). Dit was niet mogelijk volgens de chagrijnige receptioniste, want wie dacht ik dat ik was om dat te bepalen, was haar reactie. Uiteindelijk alsnog doorgestuurd naar de mondhygiënist, waar ik zelf dus al om vroeg. :| Al met al een verschrikkelijk onvriendelijk, voorafgaand aan de afspraak en tijdens.
Snel aan de beurt en super behandeling!
Vriendelijk personeel; door mijn tandartsangst vond ik het wel lastig dat er heel veel maatregelen waren, die bedoeld waren om ons veilig te voelen. Die begrijp ik heel erg, maar dat maakte voor mij de drempel iets hoger. Wel echt heel leuk personeel.
Heel prettig, persoonlijk en vakkundig
Bij de volgende afspraken heb ik andere zorgbehandelaars ivm het verlaten van Joep en Petra in deze praktijk. Ik hoop dat ik dan na ervaring dezelfde sterren kan geven!
Zoals boven beschreven liet de entree van de locatie nogal te wensen over! De gegevens aan de balie bij entree waren niet up-to-date, zodat men lang buiten moest wachten. Een medewerkster die naar binnen moest had lak aan de Covid-regels, kwam aanlopen, drukte op zwarte knop en liep vervolgens door het wachtende groepje patiënten naar de deur en naar binnen, ongehoord!! En ook nog eens zonder 'Goedemorgen' te zeggen!!! Ondanks dat een positieve ervaring, zoals altijd.....
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.