Aardige tandarts, behandeling is prima. Ik plan expres s ochtends vroeg afspraak in want dan is er nog niet veel uitloop. Verkeerd gedacht. Na 25 minuten zei assistente dat het nog 10 minuten ging duren. Advies is om dit ook tegen de andere wachtenden te zeggen en om al na 1 minuut uitloop dit te communiceren. Uitloop kan gebeuren, maar communiceren hierover kan beter.
Gezien de huidige omstandigheden houd ik toch een positief gevoel over aan mijn bezoek aan Christine de mondhygiëniste.
Wij zijn zeer tevreden over de gehele praktijk waarbij bedoeld wordt: alle disciplines waar je als patient van deur tot stoel mee te maken krijgt. We hebben het over de kaakchirurg, tandarts, mondhygienist, de persoon die gaat over protheses, de schoonmakers, de personen die gaan over afspraken, receptionistes, kortom iedereen. Correcte en vriendelijke klantvriendelijke bejegening en dienstverlening, vakkundig en specialistisch daar waar nodig, meestal goed op tijd. Kortom top wat maakt dat wij zeer tevreden zijn. Door drukte soms wat lang in de telefonische wacht, maar dat hebben wij graag over voor een afspraak.
Mijn tanden worden altijd goed verzorgd. En de tandarts is precies streng genoeg om me weer ongeveer een half jaar braaf te laten stokeren.
Top behandeld
Tandarts vd Heijden luisterde goed naar wat ik vertelde. Ik moet eerst alles overleggen omdat ik onder bewind sta voordat er bij mij behandelingen kunnen plaatsvinden.
Door samenwerkende tandartsen Nijmegen ben ik mijn angst voor de tandarts kwijtgeraakt, met name door mijn tandhygiëniste.
Na lang niet bij tandarts te zijn geweest met gezin bij Joep terecht gekomen .Vooral mijn man heel goed geholpen . Na 33 jaar eindelijk mooie maar vooral betaalbare oplossing en hij is er erg blij mee . Nu bij Valerie en nog niet heel vaak geweest maar tot nu heel erg tevreden . Vriendelijk en geduldig iets wat fijn is als je erg bang bent . Dus ja wij zijn erg tevreden .
Wordt altijd goed geholpen
Neemt de tijd, goede adviezen, is snel in handelen.
Omdat ik de tandarts doodeng vind, ben ik altijd blij met een rustige en duidelijke behandeling. Hier zit ik daarvoor op het juiste adres.
Ontzettend jammer dat Dyonne jullie gaat verlaten. Wij waren bijzonder blij met haar en ze heeft ons altijd fantastisch geholpen. Afgelopen maandag nog een verstandskies laten trekken bij haar (want nu is ze er nog) en ik heb daar echt GEEN last of pijn van gehad. Helemaal niets. Perfect dus. Wij gaan altijd naar de Bijleveldsingel en voelen ons daar prettiger dan aan de Groenewoudseweg. Rustiger, betere sfeer, minder onrustig.
Geen lange wachttijden en een duidelijke uitleg en behandeling.
Maar... 24 uur smaakverlies door het antivirus spoelmiddel en na een week had ik nog steeds het gevoel dat mijn tanden los zaten door het poets werk van de mond hygiëniste. Was misschien iets te veel van het goede...
de behadeling is prima
Mijn enge traumatische vroege ervaringen zijn door de laatste behandelingen veel minder angstig geworden. Alle hulde !!!
Geruststellend. Vakkundig. Vriendelijk. Duidelijk.
Prima afspraak, netjes, vriendelijke. Met een fris gebit weer naar huis.
Erg klantgericht en vakkundig
Aardige tandarts. Goede corona maatregelen. Tandarts dacht goed mee aan oplossing voor gebit. Enige was dat deze tandarts zei dat ik m'n verstandskiezen het beste kan laten verwijderen, terwijl haar collega de vorige keer zei dat ik ze gewoon kon laten zitten. Toen ik zei dat ik ze zou laten zitten vond ze het ook prima en bleef niet doorzeuren (zoals tandartsen in het verleden wel hebben gedaan bij andere praktijken).
De behandelaar was vriendelijk, deskundig en bereid tot het beantwoorden op al mijn vragen.
Ik kon snel terecht,en goed geholpen.Wat mij ook erg blij maakte was dat ik op de afgesproken tijd geholpen werd!
Prettig geholpen door assistenten en tandarts. Vragen werden netjes beantwoord.
Ik werd bij toeval (vanwege ziekte eigen tandarts) behandeld door Olleke van der Heijden. Zij zag dat mijn voortanden er na het ongeluk negen maanden geleden, nog steeds erg slecht uitzagen (deels gebroken en scheefstaand). Er was niets aan gedaan. Ze bood aan om het cosmetisch mooi te maken. Ik was zo blij met haar aanbod! het resultaat is prachtig geworden: ik durf nu na meer dan negen maanden weer voluit te lachen!
Nemen tijd voor je
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.