Prettig. Een deskundige en professionele praktijk
Ik vind samenwerkende tandarts leuk.
Zie hierboven.
Ik voel mij in goede handen wat betreft de verzorging van mijn gebit. Er wordt mij niets opgedrongen. ( mijn ervaring elders was dat wel het geval )
Hoewel ik echt een hekel aan de tandarts heb (opgedaan in mijn tienerjaren), kom ik hier altijd weer met een fijn gevoel vandaan. Het personeel is vriendelijk en heeft oog voor je.
Fijne tandarts
Mijn ervaring was prima, ik mis alleen mijn vaste tandarts, hoop dat ze snel weer terug is.
Op tijd en professioneel
Leuke, vriendelijke meiden die bij alles wat ze doen duidelijk tekst en uitleg geven en ook vragen helder weten te beantwoorden. Geven je het (geruststellende) gevoel verstand van zaken te hebben.
De kwaliteit van de uitvoering was ok. Goede tandarts deskundig, communiceert veel en goed. Voor de 2e keer moest ik een half uur wachten. Daar ik ook ruim van te voren aanwezig ben, ben ik een bijna een uur extra kwijt aan het tandarts bezoek.
Heel fijne bahndeling, communicatie en ook nog eens vermaak van mijn 3 jarig zoontje. Respect!
Tevreden over het afgeleverde werk. Daarnaast goede uitleg van tevoren en daardoor goede samenwerking in communicatie over de behandeling en wat prettig en onprettig is. Bovendien een fijne sfeer.
Zij stelt mij gerust door dingen vooraf aan te geven wat gaat doen. Ze is erg kundig met injecteren en tijdens de behandelingen
altijd goed,hygiënisch en vriendelijk
Vriendelijk en deskundig geholpen!
Ik werd correct en snel geholpen, doch het advies / de behandeling was wat onduidelijk
Er wordt goed gecommuniceerd en geluisterd
Mooi op tijd, snelle en vriendelijke behandeling
Ze begrijpt wat ik wil , ikvindt dat super. Ze is erg vriendelijk en goed , beter kan ik het niet uitdrukken!!!!
prettige omgeving, zorgvuldig en rustig werkende mensen, mijn tanden zijn in goede handen.
Zowel onze kinderen als ik zijn al jaren cliënt bij de Samenwerkende Tandartsen Nijmegen. We worden door Olleke altijd deskundig en mensgericht geholpen. Van tandarts tot receptioniste: iedereen is even vriendelijk en professioneel.
Aardig en nam de tijd, ook voor de kinderen.
Halfjaarlijkse kontrole: kort en terzake en, zoals gewoonlijk, in een ontspannen en uitgesproken vriendelijke sfeer.
Prettige rustige benadering. Steeds duidelijk aangegeven wat ze ging doen. Geruststellende benadering. En ook nog ruimte voor een informeel praatje.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.