tevreden
Jammer dat het gaatje vullen niet aansluitend kan. Betekent voor mij toch een extra reis voor een kwartiertje werk.
Na enig uitstel vanwege persoonlijke omstandigheden, van Mevrouw Plachokova, belandde ik weer in haar tandartsstoel. Zij is een buitengewoon gedreven, getalenteerde en hoogopgeleide tandarts. Bovendien uiterst sympathiek, vriendelijk tegen mij en de assistente. Kortom, ik ben blij met mijn behandeling door haar.
Plots afgebroken kies (tand des tijds) 's ochtends gelijk gebeld en er kon gelijk die dag nog een afspraak ingepland worden. Goede service aan de telefoon! Behandeling zelf was prima maar ben er natuurlijk niet in een keer van af :-)
Ik was nogal angstig voor de desbetreffende behandeling. Ik heb dit meteen kenbaar gemaakt en er werd goed op gereageerd. Ik ben echt gerustgesteld. Ik heb wel behoorlijk gespannen gelegen in de stoel, maar dat is onvermijdbaar.
Ik was eigenlijk heel zenuwachtig als ik een afspraak bij de tandarts had. Sinds ik bij jullie onder behandeling/controle ben, is dat een stuk minder. Ook mijn afspraken van vorige week verliepen op een prettige manier. Bedankt hiervoor.
I was treated with great patience and professionalism at the clinic (sorry I don't know who the doctor was). The treatment was fast and precise and there was not sequela. Excellent!
Goed.
Vriendelijk, deskundig
Goed geholpen, Olleke zet een laagdrempelige sfeer neer, fijn om altijd dezelfde tandarts en assist te hebben.
Er brak ( vlak voor mijn vakantie) een stuk van mijn voortand af. Kon dezelfde dag nog komen. Zeer vakkundig gerepareerd, de tandarts zag nog een groef in één van de tanden en stelde voor om dat ook maar gelijk aan te pakken. Geweldig, heel fijn, dat was allang een wens. Ben ik daar ook gelijk van af.
Goede ervaring met verschillende tandartsen en mondhygienisten.
ik werd heel deskundig behandeld en voorgelicht, en er werd erg goed rekening gehouden met mijn specifieke zorgen
Vriendelijke competente vakmensen!
De corona afhandeling aan de ingang was een beetje traag. 5 min van te voren in de rij van 4 personen en net op tijd binnen.
Pissig dat ik buiten moest wachten en kostbare tijd verloren is gegaan omdat de mondhygiëniste me niet buiten kwam zoeken. Niet uit te leggen dat ik met 50 mensen in een café mag zonder muilkorf en hier niet met in de wachtkamer kan terwijl ik een afspraak had en precies op tijd was.
Altijd weer een vriendelijk ontvangst en een prettige behandeling
Onze tandarts is een erg kundige dame, communiceert duidelijk en eerlijk. Werkt zorgvuldig en netjes. Geeft goeie adviezen. Gaat ook heel goed om met mijn zoon van 8.
Ik vind het een super fijne tandarts. Ze stellen je gerust en zelfs mijn kinderen gaan graag naar de tandarts
Zoals gewoonlijk in orde
Goed ontvangen en de behandeling was naar volle tevredenheid
Vakbekwame mensen, prettige sfeer. Ik heb enkel goede ervaringen.
Prima zorg prima uitleg
Zie volgende veld.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.