Wat ik minder vond, was dat geen enkele client een mondkapje droeg terwijl daar wel om gevraagd werd in de mail. Er werd ook niet op gewezen door de assistentes die zelf ook geen mondkapje droegen..... Corona is nog niet voorbij.....
Eerste x behandeld door Femke Fijne ervaring
zie bovenstaand
Zeer prettig en kundig geholpen
accuraat geholpen
Ik heb wel nog een opmerking. Schijnbaar is het voor de dames erg lastig om deuren dicht te doen. Er komt veel gepraat uit de praktijkkamers. Tel daarbij op dat de muziek te hard staat en je hebt een kakofonie in de zaal. Ik heb het vermoeden dat de muziek keuze afgestemd is op de veelal jonge danes die daar werken. Het lijkt een beetje op een sauna achtig resort.
Duidelijk, en denken aan de patiënt
Vrijdagmiddag brak een vulling af en ik zou zaterdagochtend op vakantie gaan. Direct gebeld en er was om half 5 een plekje, toen kon ik helaas niet (had mijn afscheid op werk in Deurne dus kon er niet op tijd zijn). Gelukkig was er zaterdag ochtend om 08.30 ook een plekje, geweldig! Ben geen fan van de tandarts maar ze waren binnen 5 minutren klaar en ik kon lekker op vakantie. Heel fijn!
De dames zijn zeer kundig en deden er alles aan om mij op mijn gemak te stellen.
Fijne tandarts welke meedenkt. Niet klakkeloos verdoven als dat niet nodig is.
Mondhygieniste behandeling. Ontstoken tandvlees. Afspraak tandarts gemaakt. Geen directe voorschriften om ontsteking te temmen. Wel een mondwater geadviseerd na aandringen
Ondanks de vele behandeling en hoge kosten: GOED.
Ik ben prima geholpen en er werd netjes excuses gemaakt voor het wachten. Ik hoefde maar tot 10 minuten te wachten dus dat vond ik ook niet erg. De afspraak ging wel erg snel. Mijn verstandskiezen moeten eruit en ik mocht meteen een afspraak maken na de foto. Ik heb alleen geen idee om welke kiezen het gaat en hoeveel. De volgende keer is dit misschien wel handig om dit te bespreken.
Nvt
Zeer prettige benadering, uitstekende tandarts
drukplekken gebit heel snel en vakkundig verholpen
Voelde me zeer welkom en duidelijk geholpen. De patiëntenzorg staat voorop, dat is duidelijk en helaas niet meer gebruikelijk in de huidige wereld.
Vriendelijke uitleg van behandeling, professioneel, kom met plezier weer terug.
Gerion is mijn vaste tandarts en een zeer kundig en fijn mens. Hopelijk is ze snel weer terug en dat ze is genezen van die rot ziekte. Nu ben ik behandel door Senka en ook voor haar meer dan lof. Wat een betrokken vrouw is dit. Ben door haar fantastisch geholpen. Ze wilt echt niet dat je pijn beleefd bij de behandeling. Zag tegen de behandeling op maar al met al viel het me wel mee. Wil niet zeggen dat het een feest is die behandeling. Maar voel me wel op mijn gemak bij jullie.
Zie bovenstaande zin.
Ok
Tandarts Fedde heeft uiterts zijn best gedaan om zeer moeilijk gaatje te vullen en mooie overleg met zijn colega.
Snel geholpen en nette praktijk. Lijkt we of er altijd haast is.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.