Prima geholpen met het hele gezin tegelijk Alleen heb ik zelf 3x moeten bellen om een afspraak te krijgen terwijl ik teruggebeld zou worden.
De uitleg van de assistente was vriendelijk, duidelijk en gaf vertrouwen. De behandeling is vlot en netjes uitgevoerd.
Weer een prettige controle. Vaste tandarts Gerion is al even uit de running, nu eerste keer controle bij een andere tandarts. Zijn naam is me ontschoten. Controle was vlot, tandarts vriendelijk. Vooral alle lof voor Fatima die als preventie-assistente actief was. Wat hebben jullie met haar een fijne collega in huis! Vrolijk, enthousiast, alle aandacht en erg kundig en met de klant/patiënt begaan. Werd gelijk vrolijk en dat op de vroege ochtend:)
Deskundig , rustig , inmiddels wel lange wachttijden
kon met kiespijn dezelfde dag terecht en geholpen
Nieuwe tandarts. Stelde zich netjes voor. Goede uitleg tijdens behandeling
gewoon goed
Ik voel me goed verzorgd
Na twee jaar weer eens gegaan. Aardig wat tandsteen en gaatjes, nooit een aangenaam gevoel in mijn mond. Maar de mannier hoe de tandarts mij hielp was uiterst profesioneel. Heel wat tips gekregen hoe ik mijn mondverzorging kan verbeteren. Ik heb persoonlijk een zwakgebit dus alle tips waren welkom.
heel relax en tevreden behandeld.
n.v.t.
Heel prettig vervolgkontakt. Ik weet weer waar ik aan toe ben en heb het gevoel dat alles goed gemonitord wordt. Een heel klein puntje van kritiek, ik heb bij (tand) artsen in het algemeen soms het gevoel dat er niet heel goed geluisterd wordt en men al een afgerond beeld in het hoofd heeft. Hierdoor krijg ik het gevoel dat ik "door moet dringen". Dat is wel eens lastig maar een voor mij helaas algemene ervaring met dokters.
Het was zowel voor mij als mijn vrouw een perfecte behandeling
Tandarts werd weg geroepen voor spoed. Prima. Daardoor kort consult
Aardige mensen die wten wat ze foen
De titel/ervaring in 1 zin zegt alles. 1 opmerking: mondkapje is niet meer verplicht....vermeld dit dan ook niet meer in de afspraakbevestiging/herinnering. Is makkelijk aan te passen en voorkomt verwarring/ergernis. Verder gewoon top
Ik kom al jaren in deze praktijk. Zo ook bij Christine, mondhygiënist in de praktijk. Ik vind haar kundig, vriendelijk en ze levert maatwerk. Toppertje!
Goed geholpen
We hadden nog een nieuwe afspraak staan om een tand te trekken en dat kon spontaan ter plekke.
duidelijke afspraak, goede zorg met een duidelijke uitleg van en tijdens de behandeling.
Mijn nieuwe tandarts is helemaal naar mijn wens
Wij gaan als gezin van 5, twee keer per jaar braaf naar de tandarts. Dat is altijd een hele happening, voor ons maar ook voor de praktijk. Tegenwoordig hebben we bij elk bezoek twee kamers ter beschikking met in het algemeen 2 assistenten/mondhygiënistes (?) en de tandarts pendelt heen en weer tussen de kamers. Prima geregeld! Eén opmerking, er zit een groot verschil tussen de gebitsreiniging door de tandarts en de gebitsreiniging door de assistent/mondhygiënist. Die door de tandarts is heel karig terwijl de reiniging door assistent/mondhygiënist veel uitgebreider (inclusief polijsten) is. De kosten liggen echter wel gelijk. Ik prefereer dan de versie van de assistent/mondhygiënist ;)
Ik kon met een tandvleesontsteking dezelfde dag nog terecht en is er op die plaats tandsteen verwijderd.
Al jarenlang tevreden klant bij huidige tandarts en voorgangers.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.