Tekst en uitleg gegeven tijdens de behandeling, prima ervaring Voelt mij betrokken.
De mondhygienist Joep legt alles goed uit. Er is uitgebreid diagnostisch onderzoek gedaan en gegevens worden vergeleken over de tijd. Zo weet ik precies of mijn persoonlijke mondzorg wel of niet effect sorteert. En die ontwikkeling is positief.
Super fijne tandarts
Je wordt op een ontspannen manier ontvangen, zodat je angst na de achtergrond verdwijnt.
contact altijd prettig, vriendelijk . laagdrempelig.
Mijn behandeling is nog niet rond
Zie boven
Korte tot geen wachttijd. Je wordt er vriendelijk en gemoedelijk behandeld.
Dank je wel
Prettig, persoonlijk!
Ik ben al jaren zeer tevreden over de Samenwerkende tandartsen
De behandeling was goed en de medewerkers waren kundig en vriendelijk.
Ik voel me op mijn gemak en heb vertrouwen in de behandeling, resultaat is goed.
goede ervaringen met mondhygiënisten en tandarts
Goede behandeling
Zoals ik gewend ben, liep het gesmeerd.
Vriendelijke, kundige tandarts met duidelijk advies.
Aardige behandelaars, Adequate aanpak Ik was precies op tijd klaar. Alleen : de stoel zit niet lekker.
Goed, op tijd, snel en informatief.
Altijd weer fijn om behandeld te worden.
Door mijn mond hygiëniste ga ik zonder angst weer naar de tandarts. Ik ben haar zeer dankbaar. Zij heeft me gebracht waar ik nu ben en dat is een beetje pijn kan ik verdragen.
Klantvriendelijk, zorgzaam en professioneel
Aanvankelijk kwam ik bij deze praktijk omdat een van de tandartsen zich heeft gespecialiseerd als angsttandarts. Door omstandigheden is zij helaas al een hele tijd niet aanwezig, maar de andere tandartsen doen heel erg hun best. Er zijn veel jonge tandartsen, een heel verschil (in prettige zin) met de dorpstandarts die ik gewend was. Nieuwe richtlijnen en onderzoeken worden meegenomen in het beleid. Ik raad deze praktijk heel erg aan.
Rustige volgorde aan coronamaatregelen en tandheelkundige activiteiten
We waren iets te laat (afspraak verkeerd opgeschreven) en werden heel attent gebeld. Hoewel we dus aan de late kant waren, was er alle tijd en werden we (gezin van 4) uitgebreid geholpen.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.