Altijd word je fijn geholpen met een glimlach.
zie bovenstaand
Het was al een tijdje geleden dat ik bij de mondhygiënist geweest ben. Na de behandeling voelen de taanden weer schoon en kreeg een goed advies.
De zorgvuldigheid waarmee de zorgverlener met mijn situatie is omgegaan geeft mij het vertrouwen dat ik te maken heb met kundige mensen die samen met mij als patiënt kijken naar het handelen
Ze herkennen je, ze vragen hoe het met je gaat. Ze stellen je gerust en vertellen welke handeling ze gaan doen
Ik ben ( een jeugdtrauma vanwege de school tandarts) nog steeds erg bang, Elk half jaar opnieuw en steeds valt het mee. Ik word op mijn gemak gesteld en voel me achteraf steeds opgelucht. Deze keer moest een verstandskies getrokken worden en daar was ik behoorlijk nerveus voor. Toen ik de verdoving had gehad zei de tandarts “zo, het ergste heb je gehad” En dat was ook zo!
Is een goede vriendelijke tandarts en assistent
Moderne praktijk waar je vriendelijk en professioneel wordt geholpen.
Zorgvuldige, snelle afhandeling van mijn klachten.
Prettige benadering
Prima, al mag er wel even gewaarschuwd worden voor de vervelende pijn van het verwijderen van tandsteen e.d. Ook zou ik advies over de maat van ragertjes goed vinden, na een jaar krijg ik het advies, een jaar geleden enkel dat ik beter ragertjes kan gebruiken. Verder vriendelijk en gewoon goed.
Prima en zorgvuldig geholpen
nvt
Vriendelijk, duidelijk, met concrete tips voor de thuissituatie en begrip voor hoe dingen in de praktijk soms anders verlopen dan optimaal zou zijn
Ontzettend veel geduld met kleintjes. Fijn hoe Fadila met ze omgaat en aansluit bij hun belevingswereld. Goed advies en goede service
Tandarts liep klein beetje uit, maar niet veel. Prima communicatie over coronamaatregelen, vriendelijke receptiemedewerker en goede tandarts die duidelijk communiceerde over iedere stap.
Hartelijk en deskundig
Laatste tandarts was erg prettig. Persoonlijk en vriendelijk. Ik heb in het verleden ook minder goede ervaringen gehad met andere tandartsen.
Super fijne tandartsen erg vriendelijk en veel geduld
Fijne tandarts, die we al jaren hebben. Wel telkens andere assistentes.
Zeer prettig
De professionaliteit van de tandarts en de snelheid van werken was uitstekend
Ik ben 20 jaar niet bij de tandarts geweest. Maar ben hier echt heel fijn en rustig geholpen. Ik heb een goede ervaring met een van de tandartsen en 2 van de mondhygiënisten. Als ik niet zo fijn en geduldig was geholpen was ik misschien wel niet meer terug gekomen. Echt super wou dat ik hier 20jaar geleden was terecht gekomen dan had ik nu misschien al mijn tanden nog gehad. Maar uit enorme angst durfde ik niet meer naar de tandarts. Maar nu moest ik wel omdat de slechte tanden aardig dicht bij de voortanden kwam en een voor tand eruit ziet er heel onverzorgd uit. Echt jullie zijn super lief en enorm geduldig.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.