goede service, goed behandeld

Goede organisatie en bereikbaarheid. Makkelijk afspreken. Volgens mij goede tandheelkundige zorg. Wel is het heel tandarts georiënteerd. De tandarts beoordeelt, wikt en beschikt. Er lijkt weinig tijd voor patientgeorieteerde zaken. Er is ook geen tijd voor zaken die extra tijd kosten. Zoals stilstaan wat bij een patiënt speelt. Of je nog andere zaken wilt bespreken. Het is een beetje zoals ikzelf 20 jaar geleden spreekuur deed. Mijn spreekuur van nu is wel behoorlijk veranderd. Daar zitten verbeteringsmogelijkheden.

Alleen maar positieve ervaringen

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb altijd een angst voor de tandarts gehad maar hier heb ik dat telkens niet. Dit zegt al veel over het praktijk! Jullie hebben het leukste, vriendelijkste en het meest ervaren personeel.

goede service, goed behandeld

Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Het was toch een verrassing onlangs van Mevr.vd Ven na 2 behandelingen een begroting toegestuurd te krijgen ad ca € 750

professioneel

perfect, zeker aan te bevelen

Prima te bereiken en gratis parkeervergunning, prettige ontvangst en uitleg voor en tijdens de behandeling. Aardige mensen.

goede service, goed behandeld

prima uitleg en een duidelijk behandelplan

goede service, goed behandeld

Erg prettig geholpen door de tandarts. Er wordt tijd genomen voor de controle en onderhoud van het gebit. Persoonlijk en toch professioneel.

perfect, zeker aan te bevelen

Joep is gewoon de beste tandarts ooit, ken hem al 44 jaar, altijd leuk om er even te zijn. Goed gebit door zijn kennis maar ook altijd blijven leren met de nieuwste technieken, ik ga er nooit meer weg.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vind de prijzen aan de hoge kant.

perfect, zeker aan te bevelen

Ben al zolang klant; kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onveranderd goed!

Zie hierboven

goede service, goed behandeld

Kwaliteit van zorg is goed en logistiek alles goed op orde.

Zondermeer zeer goed.

goede service, goed behandeld

Steeds prima ontvangen en geholpen.

goede service, goed behandeld

Was erg gespannen en bezorgd over de voorgestelde behandeling. Dit werd heel serieus genomen , oa meer uitleg gegeven, extra maatregelen voor een optimale aanpak. Heel fijn !

goede service, goed behandeld

Vriendelijke en behulpzame medewerkers, waar ik mij zelf gelijk "thuis" voelde. Goede uitleg tijdens de behandeling.

• Bereikbaarheid N.v.t.

Als boven ruim 50 jaar goede ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Helaas heb ik de afgelopen jaren veel ervaring met deze praktijk opgedaan. De praktijk voldoet aan alle eisen die ik aan een tandartsen praktijk kan stellen. De twee tandartsen waardoor ik meestal behandeld wordt zijn plezierig in de omgang en leveren hoge kwaliteit. Voor mij is het fijn dat er een gespecialiseerde endodontoloog (voor wortel kanaal behandelingen) aanwezig is. De technische uitrusting is uitstekend. Voor mij is het heel plezierig dat ook implantaten door de kaak chirurg in dezelfde setting plaats kunnen vinden. Ook daar heel goede ervaringen. Als het nodig is kan ik meestal snel gezien worden. De receptie is prettig en efficiënt. Deze praktijk kan ik van harte aanbevelen!

goede service, goed behandeld

Prima tandarts kom er al sinds kindsafaan. Toen nog bij ome Jos, en later bij Joep...toen bij Veeken en nu bij...sorry ben zijn naam kwijt...een lange vriendelijke vent...rori ofzo....

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.

Over Colosseum Dental Benelux