Ik kwam van een praktijk waar ik de tandarts niet vertrouwde. Na de overstap naar Samenwerkende Tandartsen heb ik volledig vertrouwen en is mijn gebit er duidelijk op vooruit gegaan.
Na melding van "kiespijn" vlot een afspraak en ondanks grote drukte bij kaakchirurgie ook snel vervolgafspraak.
Half jaarlijkse controle in alle rust uitgevoerd en zeer zorgvuldig
Goed geholpen
Betrouwbaar vakkundig professioneel met een mooi resultaat.
Goede behandeling en goede adviezen meegekregen ivm onderhoud gebidsprothese en inplantaten
Vlotte vriendelijke behandeling door receptioniste, mondhygieniste en tandarts.
Voor een paar maanden geleden was alles veel beter geregeld dan nu. Anderhalve meter wat weer verplicht is werd niet meer gehandhaafd niet door patiënten en niet meer door personeel inwachtruimte en hal. Op parkeerplaats lag veel blad wat kletsnat was en dan sta je met je moeder op een gehandicapte parkeerplaats. Daar moest zij uitstappen en heb ik haar direct achter rollator moeten zetten omdat zij bang was om te vallen. Dit had toch allang opgeruimd moeten worden toen het blad nog droog was. Verder is het personeel allemaal vriendelijk en goed maar dit vind ik echt verbeter punten.
Van kleins af aan kom ik bij deze tandarts. Hier werken ervaren en vriendelijke tandartsen. Ben niet van plan om ooit te wisselen van tandarts.
Vakkundig en professioneel personeel, daarbij heel vriendelijk. Bent snel op de afgesproken tijd aan de beurt.
is prima
prettig
Naast de tevredenheid over de behandeling door mondhygieniste en tandarts, waardeer ik ook het feit, dat je per email geattendeerd wordt op een komende afspraak
De afspraak is niet doorgegaan omdat ik ziek was.
Ik werd goed geholpen door Elsje. Haar manier van communiceren en manier van uitleggen bevalt me. Past bij mij.
Kies getrokken die nog helemaal goed was. Spleet voor bij tanden opgevuld, nu is spleet voor nog groter geworden. Wortelkanaalbehandeling door tandarts die geen Nederlands spreekt, assistente ook slecht Nederlands. Staan boven mijn Hoofd steeds te praten met elkaar. Heb er helemaal genoeg van geen communicatie met patiënt. Ben nu bij Valerie die goed communiceerde
Goed persoonlijk contact. Vriendelijk,respect en kennis van zaken.je voelt je al snel vertrouwd.
een paar keer langs geweest, en een keer teruggekomen omdat de vulling in mijn kies wat scherp was, werd kosteloos bijgewerkt
Aangezien ik erg bang ben voor de tandarts was het voor mij allemaal erg spannend. Men is hier prima mee omgegaan en met heel veel geduld en vriendelijkheid is de eerste behandeling toch erg meegevallen. Topppp
Boven verwachting.
Vriendelijke personeel, alles keurig netjes, afspraak voor het algemeen op tijd.
Ik ben vriendelijk, snel en duidelijk geholpen
Mijn controle was goed uitgevoerd en duurde niet langer dan nodig was.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.