Goede reiniging van mijn gebit. Duidelijke en uitgebreide adviezen gekregen om mijn gebit te onderhouden.
Normaal zou ik moeten terugkomen om een afdruk te laten maken van mijn gebit, nu hebben ze dat in dezelfde afspraak gedaan omdat het nog net kon in het tijdsbestek. Goed keuze, scheet mij ook weer tijd
ze deden wat er gedaan moest worden dat was prima
De ervaring met de mondhygiënist en met de tandarts is goed. Tandarts Valerie is zeer vriendelijk en net als voorheen tandarts Rompen, met rustige, zachte behandeling. De inrichting en uitstraling van de tandartspraktijk vind ik kil, koud en onpersoonlijk. Heel erg jammer dat het zo moet
In een prettige sfeer werd ik naar wens en deskundig behandeld
Weer verbaasd dat het ook met zachte hand zorgvuldig kan zijn.
top
Prima behandeling. Mijn eerste bezoek aan de praktijk voor een controle na 4 jaar buitenland. Zeer goed bevallen.
Snelle behandeling bij pijnklachten. Echter tijd tot vervolgafspraak is te lang.
geen idee wat ik hier nog moet vermelden
de medewerkers stralen rust ,maar ook hun vakbekwaamheid uit, en dat is wel zo plezierig. In mijn specifieke geval is de reistijd wel een dingetje, maar wordt gelukkig zoveel mogelijk rekening mee gehouden.
Mijn tandarts is altijd vrolijk, gezellig, opgewekt en betrokken. Ondanks de korte tijd hebben we bijzondere gesprekjes die verrassend de diepte in duiken (op een prettige manier). Ze is empathisch en duidelijk.
Karin is super professioneel en super aardig. Helemaal top!
Zoals boven aangegeven
De tandarts, kaakchirurg en het ondersteunend personeel nemen allemaal de tijd voor je. Ze gaan je hier niet blootstellen aan onnodige en dure ingrepen en zijn voor een grote praktijk bijzonder flexibel. Na lang zoeken naar een fijne praktijk ga ik hier voorlopig niet weg!
Er was ruimte om te bespreken wat er mogelijk was en wat niet. Ook toen de kies er toch uit ging werd er gelijk gekeken naar andere mogelijkheden om op den duur het gat te ‘vullen’ Fijne communicatie dus.
Prettige ervaring gehad, ik kon snel terecht met mijn klachten. De tandarts (Femke) was geïnteresseerd in mijn klachten, maar ook in mijn voorgeschiedenis.
Probleem met kies. Gebeld. Meteen afspraak. Snel, zeer prettig , maar bovenal vakkundig geholpen.
Ik word altijd netjes geholpen
Ik heb de dag erop wel last gehad van mijn darmen. Ik heb diverticulitis en merk dus dat dit een reactie geeft.
Hoewel niet onze eigen tandarts zeer prettige en duidelijke uitleg over behandeling.
Gewoon goed
Je wordt snel en vakkundig geholpen
ik weet de naam van mijn tandarts niet. ik heb hem voor de tweede keer. Het maakt mij niet uit welke arts ik heb, mijn vrouw maak dat wel uit. ik heb haar geadviseerd naar hem te gaan toen ik thuis kwam!
IK WERD SNEL EN GOED GEHOLPEN EN KREEG OOK UITLEG NA DE BEHANDELING
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.