Heel prettig alleen is het vervelend dat je zelfs voor het kleinste gaatje altijd weer een nieuwe afspraak moet maken terwijl de controle altijd met 2 min. Klaar is.
Jammer dat het niet lukte om de afspraak tandarts mondhygiënist op dezelfde dag, achter elkaar te plannen. Ik ben goed, netjes geholpen
Fijn geholpen maar mis we gerion
Goede communicatie en nette menselijke behandeling.
Prettig. Jonge tandarts, maar vriendelijk en kennisvol.
Professioneel
Prima, vriendelijk, efficiënt
Een professioneel team van tandartsen, mondhygiënistes en kaakchirurgen in één praktijk. Fijne mensen ook. Kan me geen andere praktijk voorstellen waar ik mijn gebit aan zou toevertrouwen. Bij de keuze van de laatste behandelaar (laatste vraag in de vragenlijst) staat in de formulierkeuze helaas (nog) niet Fedde Beukers. Een fijne tandarts...
Fijne tandartsen met geduld en goede uitleg
Aardige, jonge man (weet zijn naam niet en foto staat ook niet op de website). Beantwoordde mijn vragen geduldig.
Ik ben goed geholpen door tandarts Femke en haar assistente.
Er brak een stuk van mijn kies af. Gelukkig had ik geen pijn. Ik kon snel bij een vervangende tandarts binnen de praktijk terecht. Die zette er weer een nieuw stuk op. Ongeveer een maand later braken er weer stukken van dezelfde kies af. Weer kon ik vrij snel terecht, weer niet bij de tandarts die me meestal helpt maar bij dezelfde vervanger. Samen met de assistent onderzochten ze toen hoe mijn frame om die kies heen grijpt. Ze besloten de kies weer op te bouwen maar iets kleiner, zodat hij minder krachten vanuit het frame zal moeten weerstaan. Tot nu toe houdt de herstelde kies zich goed.
Je krijgt een duidelijk antwoord op je vragen en er word tijd voor genomen. Geen haastig gedoe zoals bij mijn vorige tandarts. Ook heb je een alternatieve keuze voor als je geen traditionele boor wilt bij een gaatje vullen. Deze praktijk komt professioneel over bij mij.
Ik was zo bang, en iedere keer ben ik toch weer meet een bijna feeststemming in de stoel....zo knap zo fijn, zo veilig!
Ik kom niet terecht bij mijn vaste tandarts maar ben geholpen door een andere tandarts. hij heeft zijn werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd en heeft de tijd genomen om dat te kunnen doen. De assistentes waren vriendelijk en we hebben ook nog kunnen lachen!
Ik ben al enige tijd patiënt bij uw praktijk en het bevalt nog steeds erg goed. Er is een prettige sfeer, de mensen zijn altijd vriendelijk en ik voel me op een deskundige manier behandeld. Dus: TOP!
fijn
Vriendelijk, en zegt wat ze gaat doen.
zie boven
Zorgvuldig,
prettige praktijk met verschillende disciplines. wat handig is
Ik word prima bejegend, er is aandacht en ik vertrouw de deskundigheid.
De Total score vind ik goed. Ik wil nog graag goed genoeg weten de informatie over de kosten van de behandeling(en). Bij voorbeeld tand implantaat en kan ik die kosten in termijnen betalen.
goed, maar veel te lang moeten wachten
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.