Prima!
Vriendelijk stellen je gerust
Vriedelijke en correcte behandelingen. Beyleveldsingel
Korte wachttijden. Vakkundige en proffesionele benadering met oog voor de (angstige) patiënt.
kundig
goed betrouwbaar alleen ze moeten mensen wel op hoogte houden van bedrag wat nog openstaat bijvoorbeeld 200 verbruikt en 100 nog te besteden
Zowel de mondhygiëniste mevr. Petra Derks als tandarts Dr. Rompen hebben mij zeer goed geadviseerd en geholpen. Ik ben al jaren in deskundige handen.
Vriendelijk en modern
Deskundig, hartelijk, maken echt contact, begeleiden goed bij pijn.
Een hele fijne, sympathieke en deskundige tandarts die haar vak verstaat. Zij geeft goede uitleg wat zij gaat doen en waarom en straalt rust uit. Daarnaast ook een prettige tandartsassistente en mondhygieniste.
Ik werd pas een uur na de tijd van mijn afspraak geholpen. Niemand gaf inlichtingen waarom het zo uit liep!
correct, vakkundig, geweldige samenwerking tandarts met assistente
Fijne tandarts, ik heb echt het gevoel dat ze doet wat nodig is, en niet wat haar het meeste geld oplevert. Onlangs offerte voor knarsplaatje vergeleken met de offerte die mijn zus kreeg voor precies hetzelfde bij en andere tandarts, en mijne was veel goedkoper, tel dat gestandaardiseerd zou moeten zijn. Fijn ook dat ook zoveel tips krijg hoe ik mijn tanden beter schoon kan houden, dat is voor het eerst!
Goede precentie Vakkundig en rustige tandartsen en mondhygienisten
Klachten zijn goed verholpen, kan vaak snel terecht, maar op het moment van de afspraak moet ik vaak lang wachten (meer dan 20 minuten uitloop zonder informatieverstrekking).
Vriendelijk ontvangst, wachttijd niet zo lang. Wachtijd tussen tandarts en mondhygieniste was wel wat lang.
Alles goed op afspraak Zover wij het zelf kunnen beoordelen zijn we uitstekend en vriendelijk geholpen
Vriendelijk en afgestemd op mijn angst voor de tandarts.
Zowel de tandarts als de assistente was erg vriendelijk en stond open voor vragen tijdens de behandeling.
Ik ben zeer tevreden
Prima geregeld allemaal. Afspraken worden nagekomen. Snelle behandeling. Er wordt meegedacht met de cliënt over wat het minste vervelend is.
Groenewoudseweg 315
6524 TX Nijmegen
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.