Niet altijd tevreden met de service zeker in het verleden niet. Laatste keren gaat het beter na overstap andere tandarts.
Hele goede ervaringen zelf maar ook zeker met de kinderen
Gewoon een goede tandarts
Vriendelijk, alleen best moeilijk om op korte termijn een afspraak te maken wanneer je met 2 personen komt
Goed en praktisch advies, zonder te snel in te grijpen in het gebit. "Als ik zou willen dat een collega tandarts dat bij mij zou doen, dan doe ik dat bij een klant". Top. Erg tevreden.
Altijd vriendelijk ontvangst en meedenken naar oplossingen
Makkelijk plannen. Reminder internet. Vaak lopen afspraken op schema. En zeer vriendelijke tandarts. Ontvangst bij de receptie is aandachtspunt.
Goede ontvangst. Vriendelijk maar ...... verkeerde kies getrokken. Had van deze kies geen last. Duidelijk aangegeven waar de klacht zat. Teleurgesteld
Altijd goed
Fijn dat er een avondopenstelling is. Vriendelijke tandarts en wil iets extra’s doen.
Ik ben zeer tevreden.
Ik ben bij MW van Blerk...een geweldige dame...stelt mij, maar ook de meisjes..(8 en 10 jaar)..gerust... Alle tijd neemt ze voor je....werkt altijd op tijd..( uitzonderingen zijn er weleens)... Zelden dat we moeten wachten...maar nog belangrijker...ze staat ALTIJD voor je klaar!
Prettige ontvangst en behandeling
Goede zorg, prima service, goed advies
Tevreden over behandelingen en medewerkers.
Beperkte aanwezigheid van orthodontist (voor mijn kinderen), flexibiliteit zou veel toevoegen. Jullie zouden meer uitleg kunnen geven aan jullie clienten, ook m.n. Tijdens (be)handelingen zodat je de client betrekt en daarmee meer oo het gemak stelt. Prima om over codes te praten tussen tandarts en assistente, maar zit een client in de stoel die dat niks zegt. Vrij lange wachttijd in de wachtkamer, van 30-60 minuten. De parkeerplaatsen zijn tegenwoordig bezet door auto’s die daar dagdelen staan, wat het lastig maakt voor clienten van buiten Made om te parkeren. Kan er met de gemeente overlegd worden dat tussen bepaalde tijden de parkeerplaatsen voor de praktijkbezoekers zijn? De email uitnodigingen laten niet zien aan wie deze gericht is. Pas als je op de link klikt zie je voor wie deze bedoelt is. Dus klantvriendelijkheid kan echt beter. Ik hoop dat dit informatie is waar jullie wat aan hebben en meenemen in jullie evaluatie en overwegingen.
Fijne sfeer.
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.