Ondanks dat mijn tandarts vacantie had en zijn vervanger plots ziek werd toch snel geholpen.
Heldere.communicatie, rustig omgaan met "patient"
Gestroomlijnd in tijd, geen lange wachttijden. Preventieve tips...niet gericht op zoveel mogelijk handelingen verrichten per patient
Ze sturen op tijd de controle
Er wordt Profesionele hulp geboden
prima, bijna nooit iets gevoeld bij boren,trekken etc. Kan ook altijd redelijk snel terecht
correct en vakkundig
De tandarts die ik kreeg stelde zich niet aan mijn voor (alleen de assistente). Tijdens de behandeling bleek dat ik last had van terug trekkend tandvlees, behalve het meekrijgen van een tube tandpasta werd er ook maar weinig uitleg gegeven wat ik zelf nu kan doen aan het feit dat ik terugtrekken tandvlees heb.
Snelle en professionele hulp. Stuk kies afgebroken, waarvoor ik een afspraak heb gemaakt. Is netjes gerepareerd, totaal geen last van gehad. Niet hoeven wachten.
Deskundig en vriendelijk. De wachttijden kunnen soms oplopen!
Mijn tandarts hr.Weber stelt je altijd even gerust en dat is TOP
planning loopt altijd goed. Nooit lange wachttijd
snelle actie
Ik zou graag online afspraak willen maken en bij de afspraak bev kosten voor het consult alvast willen zien
Fijn nu weer goede bezetting tandartsen..
Goede informatie, goed overleg, goede behandeling
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.