Alle voorzorgsmaatregelen gaf mij een veilig gevoel .
positief: sympathieke en deskundige behandeling iets minder positief: ruim 15 / 20 minuten wachten
Prettig geholpen door tandarts Mertens. Alles werd stap voor stap uitgelegd.
Goed gewerkt
Goed zoals altijd
nvt
Vakkundig, professioneel, vriendelijk, nemen de tijd voor je, prima communicatie en uitleg.
is prima
Ben tevreden
Verder alles oké. Praten met mondhygiëniste beetje moeilijk door mondscherm
Alles goed geregeld, prettige behandeling door mondhgiëniste.
prima vriendelijke ontvangst en vakkundige behandeling
Rustig maar snel en duidelijk behandelen van de klachten.
Praktijk was pas 2de dag weer geopend.Ik voelde mij veilig. Goede coronamaatregelen. Ben goed behandeld.
Vriendelijk begroeting bij binnenkomst en ontvangst door assistente en tandarts. Tijdens behandeling werd ik stap voor stap geïnformeerd over het onderzoek, de bevindingen en mogelijke verdere stappen. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Daarnaast was er een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Hierdoor ik voelde ik mij, ondanks mijn bezorgdheid over mijn tandprobleem, ontspannen en op mijn gemak.
Het resultaat is niet naar verwachting. Een deel is uitgelegd en te begrijpen, een deel is niet oké en hier zal verder over gesproken moeten worden. Ik verwacht dan ook dat de factuur nog niet bij de zorgverzekeraar wordt ingediend.
De medewerkers van de praktijk in Made zijn allemaal vriendelijk. Met mijn dochter ben ik onlangs voor de eerste keer bij de tandarts op bezoek geweest. Tandarts zelf (Dhr. Weber) was dan ook erg vriendelijk. De assistente was helaas niet kindvriendelijk. Om ouders en hun kinderen wat meer gerust te stellen zou het goed zijn om iets meer medeleven te tonen. Zo wordt een bezoek aan de tandarts wellicht net iets leuker!!
ik ben tevreden, van mij mag het zo blijven.
Zie boven
ik kon snel terecht en werd goed geholpen
Tevredenheid per punt; Vriendelijk ontvangst Aanvang behandeling precies volgens tijd afspraak. Rustige en zuivere behandelkamer Geweldige bekwame en aardige behandelaarster Resultaat zeer tevreden Goed overleg voor vervolg datum
Je wordt netjes te woord gestaan en geholpen. Dik tevreden.
Je wordt correct ontvangen. Vooraf zie je er mijlen hoog tegen op, maar door vriendelijke wijze van behandeling valt het altijd reuze mee.
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.