Vriendelijk en professioneel ontvangen en behandeld.
Het betrof een gebitscontrole die is snel op het afgesproken tijdstip adequaat uitgevoerd.
Goed en professioneel en duidelijk
Zowel ontvangst als de behandeling is prima geregeld . Geeft veilig gevoel.
Door de jaren heen een goede ervaring !
Zie zin hierboven.
goed correct geholpen, duidelijk uitleg ook naar de kinderen. Vooral fijn dat we een vrouwelijk tandarts hebben.
Voelde me veilig en prettig.
prima maatregelen mbt corona
zie boven
Eerste bezoek aan praktijk en dat beviel goed. Professioneel en prettig bezoek met juiste informatie en behandeling. Ben content met de overstap
Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg.
zie boven
Ik maak alleen gebruik van de mondhygiënisten. Fijn dat ze altijd vertellen wat ze gaan doen. Voel me veilig met goede voorzorgsmaatregelen tijdens deze corona-tijd. Afspraken op tijd laten weten als die verzet worden.
Ik ben goed geholpen.
Uitstekende begeleiding en service. Ik ben zeer tevreden over het verloop van mijn consult tau de beugel.
Goeg
De controle afspraak die wij hadden was, zoals vanouds, perfect en prettig geregeld. De ontvangst met diverse (gezondheids) maatregelen was prima en ook de daadwerkelijke controle was prima.
Goede ervaring
Vriendelijk en efficiënt.
Moderne en nette praktijk waar men zich meer dan keurig aan de gestelde (corona) regels houdt. Uiterst vriendelijke assistenten die je meteen op je gemak stellen. Professionele persoonlijke arts die mij al vele jaren behandelt. Het online kunnen maken van controle afspraken is bijzonder makkelijk en praktisch.
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.