afspraak is afspraak en prettige en veilige omgeving
Wij voelden ons erg prettig door de maatregelen die zijn getroffen ivm Corona. Onze assistente is een topper en tandarts Weber vinden wij erg fijn!!
Snel en goed geholpen
Ik had geluk. Ik had last van een kies en kon meteen komen. Assistente en tandarts waren erg behulpzaam
mondhygiëniste voor mij nieuw; prima behandeld, aardige vrouw! einde behandeling was het ondertussen pauze voor de baliedames, zij zouden mij bellen voor vervolgafspraak; 1x gebeld toen ik niet op kon nemen, vervolgens niet meer teruggebeld wat ze wel zouden doen was mij beloofd! en zelf bellen valt niet mee gezien de drukte/ bezetting, het kan erg lang duren voor ze opnemen, via mail geen optie ivm moeilijk plannen mijnerzijds ivm werk.
zeer tevreden
Donderdag brak mijn kies en vrijdag kon ik gelukkig terecht bij de tandarts. Niet bij mijn eigen tandarts maar dat vond ik helemaal niet erg. Zij heeft mij fantastisch geholpen en de behandeling was absoluut geen probleem. Je wordt ook altijd hartelijk ontvangen. Ik denk dat ik daar nou al zo'n 35 jaar kom (bij tandarts Weber) en eigenlijk nooit geen problemen gehad met de praktijk.
goed behandeld
We zijn snel en goed geholpen
op en tijd en netjes geholpen.
ik word altijd goed geholpen en medewerkers zijn heel aardig.
De afstand was goed, Het desinfecteren van de handen wordt goed in de gaten gehouden, en alles is voor mij goed gedaan en gegaan. Prettig geholpen.
De veiligheid maatregelen waren zeer goed , en de behandeling zeer vakkundig.
Wat er gedaan moet worden moet worden gedaan en dat is bij mij altijd {tot nu toe} uitstekend gedaan
Slechte info van tandarts. Na thuiskomst heel veel pijn gehad,. noodnummer niet bereikbaar! Na 2 dagen weer terug en antibioticakuur moeten halen voor ontsteking.
zoals altijd gewoon Mijn controle was alleen erg snel en kort
Prima geholpen
Het is een eerste contact na 23 jaar mw H. van Blerk waarover ik zeer tevreden was. Overschakelen naar een nieuwe tandarts vind ik lastig! . Het kennismaken ging wat mij betref nogal snel. Ik had graag reerst rustig aangegeven wat ik als moeilijk ervaar en wat mij helpt om wat meer ontspannen te zijn en kunnen blijven tijden een controle en/ of behandeling Beoordelen vind ik nu voorbarig.
Ben heel erg tevreden
Een Erg fijne tandartspraktijk met proffesionele zorgverleners.
moeilijke en onduidelijke tijd. wel wat mis gelopen over het contact met mij opnemen voor een afspraak. voor een spoedklus heb ik nog 2 weken moeten wachten. toen ook maar gelijk de vervolg afspraken gemaakt. snap het allemaal wel vanwege deze tijd.
Netjes behandeld, en bij de kids, werd het goed en rustig uitgelegd wat er werd gedaan.
correcte benadering en behandeling....fijne praktijk om client te zijn
Wij komen al meer dan 40 jaar bij deze tandartspraktijk, En onze kinderen en kleinkinderen zijn daar nu ook bij. Dat zegt genoeg;-)
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.