Mij valt op dat alles heel strak is geregeld, waardoor er geen persoonlijke aandacht is voor extra aandacht voor mens en gebit.
Zie tekst hiervoor. Parkeerplaatsen bleek de enige uitdaging
Stukje kies afgebroken ben gelijk geholpen. Weer perfect opgelost.
Alles verliep volgens verwachting, keurig op tijd en veilig.
tevreden
Vriendelijke tandarts en assistent. Vooral fijn om ze het met mijn kinderen deden. Positief benaderd. Rustig.
Is goed
Goede,fijne tandarts met veel kennis en ervaring. Prettig in omgang en krijg goede uitleg.
Als ik bij de praktijk kom is iedereen altijd heel vriendelijk en behulpzaam! Van de receptioniste tot de assistente. Maar mijn ervaring van begin 2021 was minder omdat ik maar liefst 3 x geweest ben voor het draadje van mijn beugel, wat achter in 1x verholpen had kunnen worden. Dit is wel maar 1 x rekening gebracht, dus dat is netjes opgelost!
Afspraak was snel gemaakt, behandeling geschiedde op tijd en was snel klaar
zie hierboven
Afspraak controle maken eenvoudig, behandeling op tijd en gelijk probleem aan gebit verholpen.
De assistent was aardig en de tandarts ook. Hij stelde me gerust en ze legde het goed uit.
Vond het fijn dat ik in de avond terecht kon anders vaak een probleem over dag dus van mijn mag dit altijd
Goede naleving voorzorgsmaatregelen COVID
Prima.
Bij het binnenkomen ontvangen met de coronaregels:temperaturen, desinfecteren en spoelen. Vragenlijst digitaal. De behandeling werd afgesloten met een kort nagesprek en advies. Opgewekt naar huis.
Absoluut geen belemmering om in deze coronatijd naar de tandarts te gaan. Alles keurig geregeld en ik voelde mij heel veilig
De hygiene werd erg goed in acht genomen
Tandarts bezoek vind ik nooit prettig, maar het is fijn dat de medewerkers vriendelijk zijn en dat er professioneel wordt omgegaan met de corona maatregelen.
Als veertig jaar een betrouwbare praktijk
snelle en goede behandeling van mijn probleem
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.