zie boven
Was lang niet bij de tandarts geweest,ik ben op mijn gemak gesteld en dit was een prettige ervaring.
Ik vind jammer dat er geen avond behadelingen zijn, inverband met werk mensen.
Goede hygiëne ivm corona en door aardig personeel goed geholpen.
We hebben een nieuwe tandarts en ik heb het gevoel dat ze kritischer is dan de vorige, heb in eens meerdere gaatjes en wordt geadviseerd om naar een mondhygiëniste te gaan.
Normaal wordt bij mij de tandsteen bij de controle weggehaald. Nu moet ik naar de mondhygiëniste. Afspraak pas 4 maanden later plaats. Kan niet in de avond ☹ Dus daar moet ik vrij voor vragen. En extra kosten. Beetje jammer
Keurige controle met duidelijke opmerkingen van de tandarts.
Het contact is laagdrempelig maar toch professioneel.
Zeer netjes behandeld
Er werd niet toegelicht dat ik naar de mondhygiënist ben doorgestuurd en wat mogelijke kosten hierbij komen kijken. Ik word graag goed ingelicht. Verder vriendelijke controle gehad.
1x geweest, 1e x controle. Plan van aanpak gemaakt. Nu verder nog weinig over te zeggen...... voordeel dat je er ook savonds terecht kan.
Goede en snelle service, en de tandarts en assistent gaan op een goede en rustige manier te werk.
Heb tot 2x toe een rekening ontvangen die niet juist was, zit nu sinds 2-3 weken op de correcte rekening te wachten.
Nvt
Prettig, vriendelijke en kundige medewerkers
Prettig en vlot
vriendelijk en professioneel.
Prettig geholpen
Gb
Ik werd vlot geholpen en duidelijke uitleg over behandelingen. Parkeer gelegenheid zou beter mogen zijn.
Gewoon goed geregeld
Jammer dat da wachttijden zo lang zijn
Heel goed , vriendelijke personeel en vakkundige.
Aardige en duidelijke assistente
Doorverwezen door kaakchirurg voor een splint. Ik heb alleen gehapt voor een model. Uitleg, veel ruimte voor vragen was er niet. Zodat ik met het gevoel achterbleef: ik ga het maar beleven. Ik hoop maar dat het werkt en dat de prijs van het ding meevalt. Van de consternatie: twee keer happen want het lukte niet gied. Bij ophalen splint kwijt, vergat ik te vragen wat het kost. Kortom, meer echte aandacht voor de patiënt zou jullie sieren.
Duinstraat 6
4921 EA Made
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.